ΠΑΤΡΑ : ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ «Νέες θυσίες, μόνο για την Ελλάδα της ανάπτυξης και την Ευρώπη της δημοκρατίας»


Σε δήλωσή του, ενόψει του δημοψηφίσματος, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ΓΓ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, κ. Νίκος Νικολόπουλος, σημειώνει τα εξής:
 «Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλη λιτότητα και άλλα αποτυχημένα προγράμματα. Επί πέντε χρόνια, ο δρόμος που έδειξαν οι ίδιοι πάντα «δανειστές» - και υπηρέτησαν με πίστη και πάθος οι προηγούμενες, μνημονιακές κυβερνήσεις – μεγάλωναν το αδιέξοδο και μας έφερναν στο ίδιο σημείο κάθε φορά: νέοι φόβοι για Grexit, νέα χρέη, νέα δανεικά και νέα μέτρα. Είναι η ώρα λοιπόν, να το φωνάξουμε δυνατά για να το ακούσουν όλοι:  Η Ελλάδα διεκδικεί μία βιώσιμη λύση, οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλη ανεργία και φτώχεια!

Θυσιάσαμε πολλά για να είμαστε μέρος μίας Ευρώπης που έχει αναγάγει σε Θεό της το χρήμα. Και είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε και άλλα, αλλά όχι για την Ευρώπη των νουμερολάγνων, παρά μόνο για την Ευρώπη των λαών, της δημοκρατίας, της ειρήνης και της ευημερίας όλων, μικρών και μεγάλων κρατών.
Η Ελλάδα είναι το λίκνο και η ψυχή της Ευρώπης.
Και εμείς, οι πραγματικοί Ευρωπαϊστές, που μία ολόκληρη ζωή στηρίξαμε όνειρα και αγώνες στα μεταπολεμικά ευρωπαϊκά ιδεώδη, δεν θα ξεπουλήσουμε την ψυχή μας και την ψυχή της Ευρώπης.
Ο Γιούνκερ, ο Σόϊμπλε και ο Ντάϊσελμπλουμ, ας το καταλάβουν: Δεν διαπραγματεύονται με έναν άνθρωπο, αλλά με δέκα εκατομμύρια Έλληνες, που για μία ακόμα φορά στην ιστορία, καλούνται να υπερασπιστούν τον τόπο τους, την ιστορία τους και την Ευρώπη.
Την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ!
Το ευρω-διευθυντήριο ήρθε η ώρα να αναλάβει τις πραγματικές ευθύνες του…»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου