ΠΑΤΡΑ : Συνάντηση Γυναικών Επιχειρηματιών – Στελεχών Επιχειρήσεων και Επιστημόνων



Πανελλήνια Συνάντηση Γυναικών Επιχειρηματιών  Στελεχών Επιχειρήσεων  και Επιστημόνων θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής , το διήμερο Παρασκευή -Σάββατο 9-10 Οκτωβρίου στην Πάτρα (Ξενοδοχείο Αστήρ) με την συνεργασία- συμμετοχή αυτοδιοικητικών, επιμελητηριακών, επιχειρηματικών, παραγωγικών και επιστημονικών φορέων.
Όπως είναι γνωστό πρωτοβουλίες που αφορούν την γυναικεία επιχειρηματικότητα εξελίσσονται σε θεσμούς με παγκόσμια εμβέλεια και απήχηση και έχουν χαρακτήρα Kινήματος.
Η Συνάντηση, με τον τίτλο «Εμπνέω-Στηρίζω-Συνομιλώ», θα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που καινοτομούν, δημιουργούν θέσεις εργασίας, κρατούν ζωντανή την πραγματική οικονομία και την κοινωνική συνοχή, ιδιαίτερα σε δύσκολες εποχές, όπως αυτή που βιώνουμε με την οικονομική κρίση.

Ωστόσο για λόγους ισορροπίας και όχι μόνο, η ενεργός συμμετοχή και του ανδρικού φύλου θα είναι βεβαίως απαραίτητη.
Το Κέντρο Επικοινωνίας & Προβολής είναι διακριτικός τίτλος που ανήκει  σε ανεξάρτητη εταιρεία εκδόσεων και εκδηλώσεων  που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα . Η εταιρεία έχει εκτενή εμπειρία και ιστορικό οργανώσεως συνεδριακών εκδηλώσεων, εκδόσεων, σεμιναρίων, ημερίδων και τουριστικών εκθέσεων, όπως η  Activetrip , επί οκτώ συνεχή χρόνια, στην Πάτρα.
Οι εκδηλώσεις και εκδόσεις που πραγματοποιούνται στις περιφέρειες  Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου συντονίζονται από συνεργάτες του Κέντρου, που έχουν έδρα τους την Πάτρα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610 220607 – 226540 κιν. 6932-429700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου