Βαριά ποινή στην μη-τέρα και τον εραστή που βασάνιζαν και βίαζαν τα παιδιά της

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στην μητέρα και τον πρώη σύντροφο της για την πολύκροτη υπόθεση του βασανισμού και της σεξουαλικής κακοποίησης των δύο ανήλικων παιδιών της, ηλικίας 10 και 12 ετών σήμερα.Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήρια Θεσσαλονίκης εξάντλησε την αυστηρότητα του καταδικάζωντας την 38χρονη μητέρα σε κάθειρξη 40 ετών και τον 45χρονο πρώην σύντροφο της σε ποινή 45 ετών φυλάκισης, εκ των οποίων τα 25 είναι εκτιτέα.

 



Η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας και είχε συγκλονίσει την χώρα τον Φεβρουάριο του 2016. Ο 45χρονος και η 38χρονη κατηγορούμενη (μητέρα συνολικά 4 παιδιών) επέβαλαν φρικτά βασανιστήρια στα δύο μικρότερα αγόρια – που ζουν πλέον σε ορφανοτροφείο της Ημαθίας, αφού της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια.

Τα δύο αγόρια περιέγραψαν εφιαλτικές στιγμές από το πρώην σατανικό ζευγάρι που συζούσε στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Τόσο η μητέρα όσο και ο 45χρονος κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά ενώ τους επέβαλαν σκληρές τιμωρίες, σβήνοντας τσιγάρα στην πλάτη τους, ενώ ο κατηγορούμενος μαστίγωνε τα δύο άτυχα παιδιά με τη ζώνη του παντελονιού του, ενώ στο πιο μικρό έριξε καυτό λάδι.

Σε μια περίπτωση μάλιστα η μητέρα παρακολουθούσε γελώντας τον βιασμό του παιδιού της από τον σαδιστή σύντροφο της.

Μαζί με το σατανικό ζευγάρι καταδικάστηκαν ακόμη δύο άντρες, ένας φίλος του 45χρονου και ο ιδιοκτήτης σπιτιού που νοίκιαζε η 38χρονη. Το δικαστήριο τους καταδίκασε, αντιστοίχως, σε ποινές κάθειρξης16 ετών και φυλάκισης 3 ετών (μετατρέψιμη προς 5 ευρώ), με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου