ΑΘΗΝΑ : Οικογενειακή τραγωδία Νεκροί άνδρας και τα δύο παιδιά του από πυρκαγιά

Ενας 40χρονος άνδρας, υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, και τα δύο παιδιά του, αγόρια 8 και 10 ετών, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη. Ο άνδρας έβαλε σκοπίμως τη φωτιά για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγο του.
Ενας άνδρας, περίπου 45 ετών και δύο αγόρια, 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο, λίγο μετά τις 6:00 το πρωί, έσβησε αμέσως την μικρή έκτασης φωτιάς και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία αρχικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία «Παίδων» και «Γ. Γεννηματάς», αντίστοιχα, χωρίς να καταστεί εφικτό να κρατηθούν στη ζωή. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο 40χρονος ήταν διαζευγμένος και φιλοξενούσε τα παιδιά του για το Σαββατοκύριακο. Στο σπίτι βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο ο πατέρας αναφέρει μεταξύ άλλων «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» και λέει ότι προβαίνει στην πράξη αυτή για να εκδικηθεί τη σύζυγό του με την οποία είχε διαμάχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου