Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ ΑΧΑΪΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Διακόσια χρόνια συμπληρώθηκαν χτες Κυριακή από την ιστορική Ναυμαχία της Πάτρας και η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας τίμησε την μνήμη των αγωνιστών.

Χτες το πρωί ( ΣΣ Κυριακή ) αντιπροσωπεία της Δ.Ε.Ε.Π. με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Αντώνη Κουνάβη βρέθηκαν στο λιμενοβραχίονα της Πάτρας όπου ο Πρόεδρος έριξε στην θάλασσα ένα δάφνινο στεφάνι αποτίοντας την  οφειλόμενη τιμή.

Σε δηλώσεις του ο κ.Κουνάβης υπογράμμισε ότι η Δ.Ε.Ε.Π. θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία ώστε να αναδειχθεί από τους τοπικούς φορείς η σημασία της Ναυμαχίας και να τιμάται κάθε χρόνο η επέτειος της.

 

ΤΗΝΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ 40 ΣΤΕΛΕΧΗ

Σαράντα στελέχη  της Νέας  Δημοκρατίας  συμμετέχουν στο πρώτο κύκλο των μελών που θα συμμετάσχουν στους Τομείς Δράσης και θα συνεδριάσουν μεθαύριο Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Ε.Ε.Π. στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος της οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης στην εισήγηση του θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσης και παρεμβάσεων όλων των τομέων ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση. 

Τα σαράντα στελέχη που θα συμμετάσχουν στη μεθαυριανή συνάντηση είναι : Βασίλης Αλεξόπουλος,  Βασίλης Αντζουλάτος,  Θανάσης Αυγουτόπουλος, Άγγελος Αποστολόπουλος,  Γιώργος Γραμματίκας, Νίκος Γιατράς, Σωτήρης Γαλανής, Απόστολος Γεωργόπουλος, Νίκος Δημητρακόπουλος , Σπύρος Γιαννόπουλος, Σωτήρης Κλήρης, Ανδρέας Κεπενός , Χρήστος Καμπέρος , Κώστας Λαμπρόπουλος, Νίκος Λαζανάς, Χαρά Μανωλοπούλου, Παναγιώτης Μικές, Νίκος Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Μπέζος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Κουτρουμάνη, Ελένη Ντάζου, Θανάσης Πλιατσικούρας, Νίκος Παπαβραμόπουλος, Σπύρος Παρασκευόπουλος,ΡίαΡηγατου,Θεοφάνης Παρασκευόπουλος, Ζωή Παπαδημητρίου, Κώστας Νικολάου, Ανδρέας Κεπενός,  Χρήστος Συριόπουλος, Δήμητρα Σελεβίστα, Ξένια Σοφιανού, Γιάννης Μεντζελόπουλος, Ιουλία Τσιμινή, Βαγγέλης Σταυρόπουλος, Χρήστος Συριόπουλος, Παναγιώτης Συριόπουλος, Φίλιππος Σερεπίσιος, Χρήστος Τακίνης. 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου