Super League 2: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ- Διπλό ανάσα για τον Καραϊσκάκη, υποβιβασμός για ΟΦ Ιεράπετρας

Ο Καραϊσκάκης Άρτας επικράτησε 4-2 της Δόξας Δράμας εκτός έδρας και έβαλε "φωτιά" στη μάχη της παραμονής στην Super League 2. Ήττα για τον ΟΦ Ιεράπετρας απ' τον Απόλλωνα Λάρισας και αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Με τρεις αναμετρήσεις το Σάββατο (8/5) ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική των playouts της Super League 2. Η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται, αφού τα αποτελέσματα δεν ξεκαθάρισαν το τοπίο.

 

 

Μία μεγάλη νίκη που φουντώνει τη μάχη για την παραμονή πέτυχε ο Καραϊσκάκης Άρτας που επικράτησε 4-2 εκτός έδρας της Δόξας Δράμας. Έτσι, η ομάδα της Άρτας μετράει 23 πόντους βρίσκεται ακόμη στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο είναι στο -1 από την Δόξα Δράμας και στο -2 από τα Τρίκαλα.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας και έτσι η ομάδα της Κρήτης έμεινε ουραγός με 17 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να σωθεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Απόλλωνας δεν έχει σωθεί ακόμη, αλλά με 28 πόντους είναι περισσότερο άνετος. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 6ο λεπτό ο Σέχου με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Νταμπό. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μόρα στο 61' και του Κούστα στο 87'.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η Παναχαϊκή έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της αφού βρίσκεται στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος με 34 πόντους, ωστόσο, πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στα Τρίκαλα, τα οποία δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκονται ακόμη σε περιπέτειες, αφού είναι στο +2 απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Πατρινοί πέτυχαν δύο γκολ στο 13' με τον Παπαδόπουλο και στο 20' με τον Μπάτροβιτς, ενώ πριν από το φινάλε του ημιχρόνου ο Σταμάτης μείωσε για τα Τρίκαλα στο 35'.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Περλέσι, Νιάρος, Τάχατος, Ντιαλόσι, Κεχαγιάς, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Ευθυμίου, Κλεμέντε, Σταματής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Πάνος, Μαρκοπουλιώτης, Λαρέα, Μπρους, Αργυρόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παναχαϊκή - Τρίκαλα 2-1

Απόλλων Λάρισας - ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης 2-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναχαϊκή 34

2. Απόλλων Λάρισας 28

3. Τρίκαλα 25

4. Δόξα Δράμας 24

--------------------

5. Καραϊσκάκης 23

6. ΟΦ Ιεράπετρας 17

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/05)

ΟΦ Ιεράπετρας - Παναχαϊκή

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/05)

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας

Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου