ΠΑΤΡΑ/ΑΘΗΝΑ :Ν. Νικολόπουλος " Η αποπομπή του Αρνό Μοντεμπόρ από την Γαλλική Κυβέρνηση είναι ένα Εθνικό Παράσημο αντίστασης απέναντι στη «βουλιμική και απάνθρωπη»


«Αύγουστος 2012 ήταν όταν παραιτήθηκα θέλοντας τότε να σεβαστώ τον όρκο που έδωσα ως μέλος της τρικομματικής Κυβέρνησης: «να φυλάτω πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα ….».
Αποφάσισα τότε όπως ακριβώς έπραξε προχθές και ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών.
Παραιτήθηκα για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου που επί 25 χρόνια με επιλέγουν με την ψήφο τους,  ως πληρεξούσιο τους στην  Εθνική Αντιπροσωπεία, προκειμένου εκεί να υπερασπίζομαι τα δικά τους δικαιώματα, με βάση τις προεκλογικές αντιμνημονιακές υποσχέσεις που όλοι μαζί δώσαμε ως Νέα Δημοκρατία και όχι να υπηρετώ «δουλικά» τα συμφέροντα ΔΥΝΑΣΤΩΝ - ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί σε αλλεπάλληλες συνεντεύξεις που παρεχώρησε σχετικά με το μέγα ζήτημα που δημιούργησε η παραίτηση του Γάλλου Υπουργού, και συνέχισε:
«Αύγουστος του 2014 παραιτήθηκε και ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών Αρνό Μοντεμπούρ  καταγγέλλοντας δημοσίως  την τραχύτητα και την αναλγησία της κ.Μέρκελ.
Έπραξε  ακριβώς αυτό που ορίζει ο πυρήνας του όρκου που δίνει ο κάθε Υπουργός ενός ευνομούμενου και συντεταγμένου κράτους απέναντι της Πατρίδας του.
Δηλαδή την προάσπιση της ανεξαρτησίας αυτής .
Όμως, σε εποχές πρωτόγνωρες, με πολιτικά ήθη εξίσου πρωτόγνωρα, από ανθρώπους που τρομοκρατήθηκαν πρωτόγνωρα πολύ, αντιλαμβανόμενοι πως η γλώσσα της αλήθειας και της πολιτικής αξιοπρέπειας «κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει», οι παραιτήσεις μας αντιμετωπίζονται με καχυποψία ή ακόμη και ως … τρέλα!!!
Κάποιοι μας κοιτούν «παράξενα». Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν πίστευαν πως η άνευ όρων παράδοση στην «βουλιμία» της ξένης τρόικας, συνοδευόμενη με την «τυφλή» υπακοή στα παραγγέλματα της, θα έφερνε αυτή την δυστυχία στον λαό και την καταστροφή στην Πατρίδα μας.
Η αποπομπή του Αρνό Μοντεμπόρ από την  Γαλλική Κυβέρνηση είναι ένα Εθνικό Παράσημο αντίστασης απέναντι στη «βουλιμική και απάνθρωπη» Γερμανική Κυβέρνηση.
Δυστυχώς, στην Ελλάδα όμως πιθανολογείται βασίμως ότι τέτοιες  παρασημοφορήσεις δε θα έχουμε !!.  
Και προς τούτο αρκεί να προσέξουμε τον πανικό που αισθάνονται με τις παραιτήσεις με την οποία κάθε φορά προχωρούν με βιασύνη, αντιδημοκρατικά με «χωρίς απολογία τις άμεσες διαγραφές μας»!!!
Δυστυχώς… αποδείχτηκε ότι οι εθελόδουλοι κυβερνώντες δεν ξέρουν τίποτα για τη ψυχή των πολιτών. Αδυνατούν να καταλάβουν πως τον κόσμο δεν τον χρησιμοποιείς αλλά σε «χρησιμοποιεί»!
Γιατί ο λαός, είναι εξίσου «αιρετικός» και «ατίθασος», ικανός για το μεγαλύτερο θαύμα, αλλά και απόλυτος τιμωρός όσων προδίδουν τις ελπίδες και τα όνειρά του» 
Ο Νίκος Νικολόπουλος καταλήγοντας τόνισε: «Ελπίζω και εύχομαι, το σιωπητήριο μήνυμα που ήθελε η κ. Μέρκελ, να στείλει, να μην βρει πολλά ευήκοα ώτα, παρά τις μεγάλες πιέσεις που όλοι υφίστανται και τις οποίες και εγώ ένιωσα.
Τέλος, πιστεύω ακράδαντα πως σε λίγο αυτοί που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του λαού, οι προσκυνημένοι θα έχουν γίνει ένα επιπλέον θλιβερό κομμάτι του παρελθόντος, προτού καλά-καλά μάλιστα το καταλάβουν»!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου