ΠΑΤΡΑ/ΑΘΗΝΑ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Προς την Κ.Ο. «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές»


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με αφορμή ένα ακατανόητο email που έλαβα και μαζί με εμένα και όλα τα γνωστά κανάλια των βαστάζων της ξένης τρόικας και της μνημονιακής κυβέρνησης των προθύμων, σας στέλνω μερικές σκέψεις.
Η «συνθηματολογία» και η ελευθεριότητα της χρήσης χαρακτηρισμών, αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά της χρήσης του διαδικτύου και ειδικά της χρήσης των social media, που καλώς ή κακώς έχει υιοθετηθεί πλέον από την συντριπτική πλειονότητα των χρηστών τους.
Το τελευταίο εύγλωττο παράδειγμα είναι το tweet του εξωκοινοβουλευτικού (μη εκλεγμένου), διορισμένου κ. Υφυπουργού Εξωτερικών,  που απεκάλεσε έναν εκλεγμένο επί μία 25ετία συνάδελφο σας  Βουλευτή και μαζί εκατομμύρια Χριστιανούς,  «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ».

Αυτά για το δικό μου tweet που κατάλαβα ότι τόσο σας ενόχλησε και όχι το ίδιο του κ. Κούρκουλα ή του κ. Σαβιέ Μπετέλ.

Τώρα όσον αφορά την συμμετοχή μου στην Κ.Ο., το συγκεκριμένο ζήτημα έχει απαντηθεί προ πολλού καιρού, για αυτό και σας αποστέλλω απόσπασμα – video από εκείνη την κοινή συνέντευξη μου με τον Πάνο Καμμένο, που δόθηκε στις 27 Ιουνίου 2014, δηλαδή εδώ και δύο μήνες,  στο ξενοδοχείο ROYAl OLYMPIC, παρουσία όλων των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, στην οποία ανηγγέλθη η συνεργασία μου με την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ.

Το απόσπασμα της προαναγγελθείσας αποχώρησης μου, από την ομάδα μας, έπαιξε επί διήμερο σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών.
Άρα η επιστολή σας είναι τουλάχιστον περιττή…
Πάντως, μάλλον πρέπει να σημειώσω, ότι όπως με πληροφόρησε ο ομοϊδεάτης και καλός φίλος και συνάδελφος Γιώργος Κασαπίδης, που και αυτός είναι Βουλευτής της Κ.Ο. «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές», ΠΟΤΕ δεν έλαβε γνώση, ΠΟΤΕ δεν συμφώνησε και ΠΟΤΕ δεν εξουσιοδότησε κανέναν συνάδελφο για την ανακοίνωσή σας.
Τέλος, μάλλον πρέπει να θυμίσω προς εσάς, αλλά και όλους, ότι ήταν εξαρχής γνωστό τοις πάσι, ότι η συγκεκριμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα, ασφαλώς και ποτέ δεν είχε ιδεολογική και πολιτική συνοχή. Δεν αποτελείτο από βουλευτές της ίδιας «πτέρυγας», αλλά από ανεξάρτητους βουλευτές, όπου ο καθένας διατηρούσε την πολιτική και ιδεολογική του αυτοτέλεια, αλλά υπό την «σκέπη» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μπορούσε να μετέχει στην κοινοβουλευτική διαδικασία, ισότιμα με τους βουλευτές των άλλων Κοινοβουλευτικών Ομάδων.
Για παράδειγμα πράγματι ποτέ δεν συμφώνησα προσωπικά με τον συμπολίτη και φίλο μου κατά τα άλλα, Ανδρέα Λοβέρδο, που και όταν εντάχθηκε στην ομάδα μας, ήταν και παρέμεινε πιστός στις μνημονιακές επιταγές.
Και φυσικά, ποτέ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω εγώ με γνωστούς «Αναν-ιακούς» και εκπροσώπους της νέας τάξης, που πιστεύουν ότι μπορούν να υπάρχουν και αξίες πάνω από την πατρίδα και την θρησκεία ή που νομίζουν ότι η «πρόοδος» βρίσκεται στην αναγνώριση ή έστω την σιωπηρή αποδοχή οποιασδήποτε διαστροφής ή εν πάση περιπτώσει, ιδιαιτερότητας.
Ήταν σε όλους γνωστό εξ αρχής ότι διατηρούσα και διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ολόκληρο το δικαίωμά μου να αντιτίθεμαι, όχι μόνο στις μνημονιακές δεσμεύσεις, τους φόρους και τα χαράτσια, αλλά και σε κάθε τι που πληγώνει ή προσπαθεί να εξοβελίσει την ελληνικότητα και την ορθόδοξη χριστιανικότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας.
Σας στέλνω λοιπόν τους συναδελφικούς μου χαιρετισμούς και μαζί υποβάλω ταπεινά, την παράκληση του πιο παλιού της ομάδας, Κοινοβουλευτικού συναδέλφου.
Συνάδελφοι, για να μην λεγόμαστε μόνο στο όνομα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ», πρέπει όλοι να  σεβαστούμε το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής,  που αναφέρει ότι:
«Οι Βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση»


Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Βουλευτής Αχαΐας
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος

Υ.Γ.: Θα ήθελα πολύ να μου γνωρίζατε τις δικές σας απόψεις, που όπως μου γράψατε «βρίσκονται στον αντίποδα της δικής μου ιδεολογικής και πολιτικής αντίληψης».
Και επειδή για να βρεθείτε απέναντι στις απόψεις μου, θα πρέπει προηγουμένως να μπείτε στον κόπο να πληροφορηθείτε ποιες απόψεις διακινώ. Για τον λόγο αυτό σας στέλνω τα παρακάτω βασικά:
ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Είτε πρόκειται για το "Same Love" του Macklemore (“τραγούδι που θεωρείται ύμνος των gay”) ή το "Born This Way" της Lady Γκα-γκά, η κουλτούρα του σύγχρονου δυτικού ανθρώπου έχει «πειστεί» ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το εγγενές από τη γέννηση ενός ανθρώπου.
Αλλά, όπως αποδεικνύεται, εκείνοι που βρίσκονται μέσα στοLGBT (ομοφυλοφιλικό) κίνημα δεν είναι οι ίδιοι τόσο πεπεισμένοι.
Σε ένα άρθρο του στην ‘Daily Caller’, ο εβραϊκής καταγωγής ομοφυλόφιλος συγγραφέας David Benkof παρουσιάζει έναν ικανό αριθμό ιστορικών – πολλοί εκ των οποίων ανήκουν επίσης στην LGBT κοινότητα - οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός της ομοφυλοφιλίας δεν υπήρχε μέχρι περίπου πριν από 150 χρόνια.
 Ενώ οι σχέσεις ατόμων του ίδιου φύλου και η ομοφυλοφιλικήσυμπεριφορά έχει συμβεί κατά καιρούς σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, LGBT επιστημονικές μελέτες δείχνουν μηδέν στοιχεία οποιουδήποτε πολιτισμού με άτομα που δηλώνουν «ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό» σε οποιοδήποτε σημείο της ιστορίας.
Η βάση των ισχυρισμών αυτών είναι ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός, ως μέρος της ταυτότητας ενός ατόμου, είναι εντελώς μια σύγχρονη εφεύρεση. Ακόμη και στον αρχαίοελληνικό πολιτισμό, όπου είναι γνωστό ότι υπήρχε η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, η συλλογιστική λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει ότι ακόμη και μια μειοψηφία ατόμων αναγνωρίσθηκαν ως «ομοφυλόφιλοι» ή “gay” με οποιονδήποτε τρόπο. Αντίθετα, η ομοφυλοφιλία θεωρείτο συμπλήρωμα σε κανονικές ετεροφυλόφιλες σχέσεις σε κάποια άτομα.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή όλες οι πρόσφατες αλλαγές στο νόμο για την ‘προστασία’ των ομοφυλόφιλων, χτίζονται επάνω στην προϋπόθεση ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό και ότι ο ομοφυλόφιλος «έτσι γεννιέται»! 
 Εάν δεν είναι, τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη για όλη αυτήν την προστασία, ή όλοι εκείνοι οι νόμοι υπέρ των ομοφυλόφιλων.  Πράγματι, τέτοιοι νόμοι πρέπει να ακυρωθούν. 
Απλά.
Με άλλα λόγια, ο "σεξουαλικός προσανατολισμός" δεν είναι ένα βασικό αναγνωριστικό όπως η φυλή ή το φύλο, όπως θέλουν να μας περάσουν. Είναι πλήρως ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Και όμως σήμερα όποιος δεν δέχεται ότι δεν γεννιέται κάποιος “gay” κατηγορείται ότι έχει «μίσος» και στιγματίζεται ως «ομοφοβικός».
Οι φορείς της προπαγάνδας αυτής, τα τελευταία χρόνια, εντείνουν τις προσπάθειες τους, συνεργεία των πανίσχυρων media, αλλά και της Πολιτείας , ξεκινώντας από το ανώτερο επίπεδο, την Ευρωβουλή (βλ. ψήφισμα Λούνατσεκ) στο να προωθήσουν (ή και να επιβάλλουν) την ομοφυλοφιλική ατζέντα, και να κατασκευάσουν μία φιλο-ομοφυλοφιλική συνείδηση στις μάζες, στιγματίζοντας ταυτόχρονα κάθε αντίθετη φωνή ως «μισαλλόδοξη», «ρατσιστική» ή και «φασιστική», την στιγμή που οι μέθοδοι προπαγάνδας, οι προσπάθειες φίμωσης της άλλης άποψης, αλλά ακόμα και οι τραμπουκισμοί και οι μορφές βίας, κυρίως κατά χριστιανών, όχι μόνο δεν συνηγορούν υπέρ ανθρώπων που εμφανίζονται ως θιασώτες της «διαφορετικότητας», της «αγάπης» και του «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αλλά δεν μοιάζουν να διαφέρουν από την κουλτούρα φασιστικών μηχανισμών.
Σαφώς δε, διαχωρίζω τον οποιονδήποτε ομοφυλόφιλο από τους αφιονισμένους gay ακτιβιστές και την απίστευτη πλύση εγκεφάλου που βρίσκεται σε εξέλιξη.  Ήδη, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές ελέγχουν Πανεπιστήμια.
Εκφοβίζουν και απειλούν τους ακαδημαϊκούς, έτσι ώστε να μην ερευνούν τίποτα το οποίο έστω και κατά διάνοια αντιτίθεται στην ομοφυλοφιλική προπαγάνδα.
Και εάν το κάνουν, καθαιρούνται!
Παρόμοιες πολιτικές σχεδιάζονται αυτήν την περίοδο στη Βρετανία, όπου οι κανονισμοί που διέπουν την σεξουαλικό προσανατολισμό χρησιμοποιούνται για τη φίμωση των εργαζομένων και των ακαδημαϊκών που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία, ακόμα κι αν οι αντιρρήσεις τους ισχύουν και αληθεύουν. Εάν δεν συμμορφωθούν, χάνουν τις εργασίες τους! 
Το ξέρω επειδή έχει συμβεί σε εμένα μια φορά!
Έχουμε μπροστά μας μια λατρεία, μια σέκτα.
Αυτή της «Διαφορετικότητας» και της «Ισότητας».
Ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα τσιτάτα των «προοδευτικών» ινστρουχτόρων της Νέας Τάξης είναι η «ισότητα».
Σε μεγάλο βαθμό έχουν κερδίσει τον πόλεμο των λέξεων σε τέτοιο σημείο όπου οτιδήποτε δεν ισοδυναμεί με την (κατ’ αυτούς) «ισότητα» δεν είναι καλό, και εκείνοι που αντιτίθενται σε ό, τι οι «προοδευτικοί» έχουν βαφτίσει «ισότητα» είναι οπωσδήποτε «μισαλλόδοξοι» και «κήρυκες μίσους που δεν έχουν κανένα επιχείρημα να προφέρουν πριν καν αρχίσει μια συζήτηση.
 Ή άλλωστε, (άλλο τσιτάτο κι αυτό) με «κήρυκες του μίσους» δεν χρειάζεται καν συζήτηση.
Η έννοια της «ισότητας» βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την έννοια της «διαφορετικότητας», μιας άλλης αγαπημένης λέξης των «προοδευτικών».
Μας επιβάλλουν να ζούμε σε μια κοινωνία η επιδιώκει διαφορετικότητα για χάρη της διαφορετικότητας...
 Σε μια κοινωνία όπου εξασκείται στην ισοπέδωση, όπου οι πάντες πρέπει να βαδίζουν σε έναν γενικά αποδεκτό δρόμο, από τον οποίον δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε απόκλιση.
Η λατρεία της «Διαφορετικότητας» και της «Ισότητας» είναι η επίσημη θρησκεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 
Κάθε δημόσιο πρόσωπο και κάθε προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης πρέπει να ακολουθεί αυτή την ψεύτικη θρησκεία.
Και δυστυχώς, ακόμα και ένα σημαντικό κομμάτι του Χριστιανισμού έχει πέσει κάτω από τη δύναμη αυτής της μεγάλης εξαπάτησης. Ιερείς, θεολόγοι και πάστορες συναγωνίζονται ποιος θα καταδικάσει περισσότερο τον «ρατσισμό» και θα στιγματίσει ως τους χειρότερους «αμαρτωλούς», όσους δεν προσκυνούν μπροστά στο είδωλο της «διαφορετικότητας».
Η λατρεία (σέκτα) της «Διαφορετικότητας» και της «Ισότητας» βρίσκεται σε πόλεμο με την πραγματικότητα.
Οι οπαδοί αυτής της λατρείας επιζητούν τη δημιουργία μιας κομμουνιστικής ουτοπίας, όπου όλες οι διαφορές στην τάξη, το φύλο, τη φυλή και την ικανότητα καταργούνται. Όποιοι Χριστιανοί δεν συμμετέχουν στη λατρεία αυτών των ψεύτικων θεών, περιθωριοποιούνται και στιγματίζονται, ενώ όσοι συμμετέχουν σε αυτήν περιφρονούν και χλευάζουν την τάξη που έχει εδραιωθεί από τον Θεό και την ύπαρξη διαφορών που υπάρχουν, όχι μόνο ανάμεσα στα φύλα και τις φυλές, αλλά και ανάμεσα στα άτομα μιας φυλής, ακόμη και διαφορών που αφορούν τις ψυχικές και σωματικές ικανότητές μας.
Οι «αντιρατσιστές» Χριστιανοί αρέσκονται να μπερδεύουν την αγάπη με την - κατ’ αυτούς - «ισότητα» ή καλύτερα τον εξισωτισμό (ανυπαρξία διαφορών μεταξύ των φυλών).
Η λογική τους λέει:
Ο Θεός απαιτεί από εμάς να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους, ως εκ τούτου, άρα όλες οι φυλές είναι ίσες (όμοιες).
Ας υποθέσουμε ότι ένας Λευκός πατέρας έχει δύο γιους.
Ο ένας γιος έχει ευλογηθεί με ένα ανώτερο επίπεδο νοημοσύνης και ο άλλος γιος με ένα μέσο όρο νοημοσύνης. Ο Θεός απαιτεί ο πατέρας αυτός να αγαπά και να φροντίζει και τους δύο γιους το ίδιο, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Θεός δημιούργησε τους δύο γιους να είναι διαφορετικοί στη νοημοσύνη.
Ως Χριστιανοί, έχουμε την ικανότητα (κατά χάριν) και το καθήκον να αγαπάμε χωρίς αυτό να έχει σχέση με τα χαρίσματα ή τα ελαττώματα ορισμένων ατόμων. Άλλωστε, αν όλοι οι άνθρωποι ήταν «ίσοι» με κάθε τρόπο, θα ήταν εύκολο να τους αγαπούμε όλους εξίσου. Αλλά ακριβώς επειδή οι άνθρωποι έχουν διαφορές, είναι τόσο δύσκολο να τους αγαπάμε όλους και όταν ο Θεός μας παραγγέλλει να αγαπάμε τους εχθρούς μας, μας καλεί στο πιο δύσκολο έργο.
Εάν ο Θεός δεν δημιούργησε όλους τους Λευκούς να είναι ίδιοι, και δύο αδέλφια που γεννήθηκαν από τους ίδιους γονείς δεν είναι ακόμη ίδια, πόσο δύσκολο είναι να αποδεχτούμε ότι δεν δημιούργησε όλες τις φυλές ίδιες;
Το αγαπημένο απόσπασμα της Βίβλου που χρησιμοποιούν οι χριστιανοί «αντιρατσιστές» είναι το Προς Γαλάτας 3:28 «Δεν υπάρχει πλέον ούτε Ιουδαίος, ούτε Έλληνας, δεν υπάρχει ούτε δούλος, ούτε ελεύθερος, δεν υπάρχει ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό. Διότι όλοι είστε είναι ένας άνθρωπος στον Ιησού Χριστό».
Ένα άλλο χωρίο είναι το Προς Κολοσσαείς 3:11 «Δεν υπάρχει Έλληνας και Ιουδαίος, περιτομή και ακροβυστία, βάρβαρος, Σκύθης, δούλος, ελεύθερος, αλλά τα πάντα και μέσα σε όλα είναι ο Χριστός».
Τα χωρία αυτά μιλούν για πνευματική ενότητα (εν Χριστώ) όσων γίνουν μέλη του Σώματος του Χριστού, της Εκκλησίας.
Δεν προτείνει καμία νεοεποχίτικης ερμηνείας «ενότητα» όλων των ανθρώπων, ούτε απορρίπτει τις φυλετικές, φυσικές, πνευματικές, ψυχικές, διαφορές των ανθρώπων.
Οι «αντιρατσιστές» ισχυρίζονται ότι σύμφωνα με τα παραπάνω είναι αντιχριστιανικό να πιστεύουμε ότι υπάρχουν φυλετικές διαφορές. Το ότι οι Λευκοί και οι Μαύροι είναι ένα εν Χριστώ, τότε σίγουρα όλοι οι Λευκοί Χριστιανοί είναι επίσης ένα εν Χριστώ. Αλλά μόνο και μόνο επειδή όλοι οι Λευκοί Χριστιανοί είναι ένα εν Χριστώ, δεν σημαίνει ότι όλοι Λευκοί άνθρωποι είναι ίσοι με κάθε τρόπο (πανομοιότυποι). Ομοίως, μόνο και μόνο επειδή Λευκοί και Μαύροι Χριστιανοί είναι εν Χριστώ, δεν σημαίνει ότι οι δύο φυλές είναι ίσες με κάθε τρόπο (πανομοιότυπες).
Χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε τα βάθη του Θεού και να δώσουμε επαρκείς εξηγήσεις, μπορούμε να πούμε ότι ο Θεός δεν δημιούργησε τους πάντες «ίσους», τουτέστιν πανομοιότυπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου