ΠΑΤΡΑ : 17ο Συνέδριο Ακτινολόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδος


Η Εταιρεία Ακτινολόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Κλινικό Εργαστήριο Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει το 17ο Συνέδριο Ακτινολόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδος στις 4 & 5 Οκτωβρίου 2014 που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στο ξενοδοχείο «Porto Rio». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.






Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος όλα τα πανεπιστημιακά εργαστήρια της χώρας μας καθώς  και ακτινολόγοι αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, νοσοκομειακοί και ελεύθεροι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.
Μέσα από τις εισηγήσεις θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων αλλά και προβληματισμοί στην Ακτινολογία με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων στα διάφορα επιμέρους θέματα του γνωστικού μας αντικειμένου.
Οι ομιλητές θα αναφερθούν επίσης σε θέματα επιστημονικής αιχμής στην έρευνα, στις νέες μεθόδους απεικόνισης αλλά και γενικότερα στους προσανατολισμούς της σύγχρονης και της μελλοντικής  Ακτινολογίας.
Μια ιδιαίτερη νότα αναμένεται να προσδώσουν η προσκεκλημένη ομιλία του κυρίου Φάνη Μπομπότη «Μουσείο, χώρος παραγωγής πολιτισμού» καθώς και της κυρίας Αννίτας Κουμούση-Βγενοπούλου κατά την εναρκτήρια ομιλία με θέμα “Το κάστρο του Ρίου».
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου