ΠΑΤΡΑ : «Καλές Πρακτικές στη Διαχείριση και Παρακολούθηση Προστατευόμενων Περιοχών»


Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς (Φ.Δ.Y.Κ.Σ.), πραγματοποιεί διημερίδα με θέμα «Καλές Πρακτικές στη Διαχείριση και Παρακολούθηση Προστατευόμενων Περιοχών» με καλεσμένους ομιλητές από Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών από όλη τη χώρα, στο ξενοδοχείο ASTIR, στην Πάτρα στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου (10:30-17:00), θα συμμετάσχουν ως ομιλητές και θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές των Φορέων που εκπροσωπούν, ο κ. Sourbes Laurent, συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου, ο κ. Αντώνης Μπαρνιάς Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος MSc, συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς (Λευκών Ορέων), ο κ. Μιχάλης Δαβής Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Υπεύθυνος του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης για την Περιβαλλοντική Παρακολούθηση, η κα. Ελένη Μακρυγιάννη Περιβαλλοντολόγος MSc, συντονίστρια του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Έβρου, ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος Βιολόγος Msc. Περιβαλλοντολόγος, Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης ΑΔΕΠ Α.Ε. - Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πατρών Α.Ε. και τέλος η κα. Μαρία Καμηλάρη, Βιολόγος MSc του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Χελμού Βουραϊκού. Συντονιστής στην εκδήλωση θα είναι ο Πρόεδρος της iForce Επικοινωνίες Φωκίων Ζαΐμης, εκπρόσωπος του αναδόχου δημοσιότητας του έργου.

Την δεύτερη μέρα της εκδήλωσης , Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς με στόχο την επίδειξη και εφαρμογή χωρικής καταχώρισης και παρουσίασης πληροφοριών στο πεδίο.

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 3 του ΕΠΠΕΡΑΑ με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης – Εθελοντισμός» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου