ΠΑΤΡΑ :Σεμινάριο υποκριτικής


Μετά την μεγάλη επιτυχία που παρουσίασε το σεμινάριο υποκριτικής που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο χώρο του θεάτρου Λιθογραφείον απο την κ. Βάσω Σακελλάρη (ηθοποιού και δασκάλας υποκριτικής στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών επί 25 χρόνια), το σεμινάριο επαναλαμβάνεται και φετος στον ίδιο χώρο. 



Το σεμινάριο αποτελείται απο δύο φάσεις:

A. Εισαγωγή στην υποκριτική, όπου εξετάζονται τα βασικά και πρωταρχικά ζητήματα αναπνοής, φωνής, ασκήσεις διαφράγματος, σώμα εν στάσει, σώμα εν κινήσει, ασκήσεις ενέργειας, ορθοφωνίας και ασκήσεις επικοινωνίας κίνησης στο χώρο και ρυθμού.

Β. Εισαγωγή στα πρώτα θεατρικά κείμενα όπου γίνεται συστηματική δουλειά Ηθοποιού-Σκηνοθέτη μέχρι να ολοκληρωθούν υποκριτικά τα κείμενα. 

Οι εγγραφές για τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει, ενώ τονίζουμε πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους άμεσα γιατί ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Οι ακριβείς πληροφορίες για την διδακτέα υλή και το βιογραφικό της Κας. Βασω Σακελλαρη βρίσκονται αναλυτικά στην σελίδα του θεάτρου Λιθογραφείον στο Facebook.

Το Σεμινάριο ξεκινά την Δευτέρα στις 20 Οκτώμβρη και θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 5-7 μ.μ. στο χώρο του Θεάτρου Λιθογραφείον. (Μαιζώνος 172 Β)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2610 420 547 και 2610 328 394


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου