ΑΓΡΙΝΙΟ: Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας σε ταχυδρομικό διανομέα στο Στράτο

Εξιχνιάστηκε άμεσα, η ληστεία που έλαβε χώρα σήμερα (1-10-2014) το πρωί, σε ταχυδρομικό διανομέα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Στράτου.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο Σπάρτο Ακαρνανίας, μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.


Ειδικότερα σήμερα το πρωί, οι δυο συλληφθέντες μετέβησαν σε πρακτορείο ΕΛ.ΤΑ. στο Στράτο, όπου ο 33χρονος (φορούσε κράνος) αφού ακινητοποίησε, με την απειλή όπλου, 43χρονο ταχυδρομικό διανομέα, του αφαίρεσε ταχυδρομικό σάκο με 7.111 ευρώ και ταχυδρομικές επιταγές. Στη συνέχεια διέφυγε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 38χρονος συνεργός του.


Άμεσα ενεργήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις και αποκλεισμοί περιοχων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με τη μοτοσικλέτα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου