ΠΑΤΡΑ : Στο Πολύεδρο....


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 3  ΕΩΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Τετάρτη 5/11, 8:30 το βράδυ  Στα πλαίσια του έκτου κύκλου «Ημέρες Ποίησης», ο Σπύρος Ράγκος, αναπληρωτής καθηγητής της αρχαίας ελληνικής φιλολογίας του Παν. Πατρών, θα παρουσιάσει το σημαντικό ποιητικό βιβλίο « Ο Τελάλης »  ΄΄ ανωνύμου ΄΄ ποιητή.
            Σάββατο 8/11, 10:30 το πρωί  Εκπαιδευτικές-ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά.
Σάββατο 8/11, 8:00 το βράδυ   Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής   του  Κώστα
Παπατριανταφυλλόπουλου :   « Ημερολόγιο 2015 ».                              Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.



 Επίσης, το Πολύεδρο σας προτείνει:
 Τρίτη - Τετάρτη 4-5/11 Η ειδίκευση Νεοελληνικών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας διοργανώνει την Ημερίδα «Γιάννης Σκαρίμπας, ένας ιθαγενής του μοντερνισμού», στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων των 50 ετών λειτουργίας του Πανεπιστημίου. Η ημερίδα ξεκινά την Τρίτη με την  παρουσίαση της θεατρικής παράστασης « Το Θείο Τραγί » στο Συνεδριακό Κέντρο του πανεπιστημίου, στις 8:00 το βράδυ. Την Τετάρτη, στις 9:30 π.μ, θα φιλοξενηθούν ειδικοί μελετητές της Νεοελληνικής και Συγκριτικής Λογοτεχνίας σε μία επιστημονική συνάντηση, στην οποία θα επιχειρηθεί η ιχνογράφηση της εντοπιότητας του Σκαρίμπα στη μοντερνιστική γραφή. Τέλος, θα παρουσιαστεί και μελοποιημένη ποίηση του Γ. Σκαρίμπα, από τη φωνή της Μαρίας Παναγοπούλου και τους μουσικούς Παναγιώτη Σχοινά (πιάνο) και Μαριβάσια Κολλιοπούλου (μαντολίνο).
 Έως 9/11  στο Θέατρο Αντίμετρο ( Φαβιέρου 5 ) στεγάζεται η θεατρική παράσταση « Αλίμονο στους Νέους », μια θεατρική δουλεία των Σακελάριου - Γιαννακόπουλου με το χρώμα, την ατμόσφαιρα και τη μυρωδιά της δεκαετίας του 60. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη έως Κυριακή.
 3-19/11 παραστάσεις του θεατρικού έργου του Βασίλη Κατσικονούρη « Το Μπουφάν της Χάρλευ ή Πάλι Καλά » στη θεατρική σκηνή Γραμμές Τέχνης (Μαιζώνος 271 )
ΠΟΛΥΕΔΡΟ                                                                                                                             Κανακάρη 147 τηλ. 2610 277342 fax: 2610 226030 e-mail: polyedro1@hol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου