ΠΤΡΓΟΣ : Αναβαθμίζεται η Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνιών



Μετά από τις συνεχείς παρεμβάσεις της Βουλευτού Ηλείας, Δρ. Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου και την τελευταία κοινοβουλευτική Ερώτησή της υπαρ.21334/5-9-2014, με την οποία ζητούσε την αναβάθμιση της Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ, τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Παιδείας ανήγγειλαν ότι η Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνιών του Πύργου έλαβε άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, με την επωνυμία «ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ».





Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Απάντηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: «Η ΣΕΤ.ΤΗΛ, υπέβαλε το αριθμ. πρωτ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 49744/27.08.2014 αίτημα για χορήγηση άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2. Ο φάκελος, με την προσκόμιση των υπ’αριθ. Πρωτ. ΕΟΠΠΕΠ 53092/23-9-14 συμπληρωματικών στοιχείων, χαρακτηρίστηκε πλήρης και συμβατός με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.
Μετά τη διεξαγωγή αυτοψίας στην κτιριακή εγκατάσταση του φορέα επί της οδού Έλληνα Στρατιώτη 1, στον Πύργο Ηλείας, απαραίτητη για τη χορήγηση άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, το Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ κατά την 134η 23-1-2014 Συνεδρίασή του, αποφάσισε τη χορήγηση άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, στον φορέα με την επωνυμία «ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» και διακριτικό τίτλο «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΣΕΤΤΗΛ ΚΕΔΙΒΙΜ 2» με έδρα επί της οδού Έλληνα Στρατιώτη 1, στον Πύργο Ηλείας. Ο φορέας έλαβε κωδικό αδείας 2000164».

Η Ηλεία Βουλευτής στηρίζει ένθερμα τη λειτουργία της Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ και την αναβάθμιση της μονάδας προς όφελος και των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Η λειτουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 δεν θα συνεχίσει μόνο την άριστη παράδοση της σχολής στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, αλλά θα λειτουργήσει και προς την κατεύθυνση της καλύτερης διασύνδεσης της σχολής με την σπουδάζουσα νεολαία και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου