ΠΥΡΓΟΣ : ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Αναλυτικά τα ονόματα που προτείνονται για το ψηφοδέλτιο

Αναλυτικά τα ονόματα που πρότεινε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας προς την κεντρική επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων:





Βεργέτης Παναγιώτης,
Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη,
Γιάννης Γιαννόπουλος,
Θοδωρής Γιαννόπουλος,
Δώρα Καλάκου,
Γιώργος Μαρινόπουλος,
Δημήτρης Μαυράκης,
Μάκης Μπαλαούρας,
Δημήτρης Μπαξεβανάκης,
Κυριάκος Μπίστας,
Τάκης Μυλωνόπουλος,
Κώστας Παναγιωτόπουλος,
Νίκος Παπαβασιλείου,
Πανωραία Παπαδοπούλου-Τσουραπά,
Μάγδα Σπηλιοπούλου,
Βασίλης Τσάμης
Αναλυτικά η ενημέρωση απο την Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ
Η νομαρχιακή επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, στη χθεσινή της συνεδρίαση (Τρίτη 30/12), συζήτησε την οργάνωση της προεκλογικής δράσης του κόμματος στην Ηλεία. Καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, για την επίτευξη ευρείας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ώστε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει ανεμπόδιστα το ριζοσπαστικό κυβερνητικό μας πρόγραμμα.
Η νομαρχιακή επιτροπή ασχολήθηκε και με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στο νομό μας.
Προτείνει προς την κεντρική επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων τους παρακάτω υποψήφιους, με αλφαβητική σειρά: Πάνος Βεργέτης, Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, Γιάννης Γιαννόπουλος, Θοδωρής Γιαννόπουλος, Δώρα Καλάκου, Γιώργος Μαρινόπουλος, Δημήτρης Μαυράκης, Μάκης Μπαλαούρας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Κυριάκος Μπίστας, Τάκης Μυλωνόπουλος, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Νίκος Παπαβασιλείου, Πανωραία Παπαδοπούλου-Τσουραπά, Μάγδα Σπηλιοπούλου, Βασίλης Τσάμης.
Η επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων θα καταλήξει στην πρότασή της προς τη νομαρχιακή μας επιτροπή, η οποία θα λάβει την οριστική απόφαση τις αμέσως επόμενες μέρες.
Μέχρι τότε κανένας, πλην της βουλευτού Έφης Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, δεν έχει οριστεί υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι άλλο διαδίδεται ή γράφεται δεν ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου