Στον Ατρόμητο ο Κατσουράνης


Παίκτης του Ατρομήτου είναι και με τη βούλα ο Κώστας Κατσουράνης. Ο 35χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες, μετά από το "ναυάγιο" των συζητήσεών του με την ΑΕΚ.

Ο Κατσουράνης είχε μείνει ελεύθερος από την Πούνε Σίτι της Ινδίας, μετά από μία εξαιρετική θητεία στο "νεοσύστατο" πρωτάθλημα της χώρας, που τον βρήκε μεταξύ των MVP και σκόρερ 4 γκολ.
Οι πρώτες συζητήσεις που είχε σχετικά με την επάνοδό του ήταν με την ΑΕΚ, ωστόσο αυτές δεν προχώρησαν, μετά και από τις αποδοκιμασίες που γνώρισε στο πρόσφατο παιχνίδι της Ένωσης με τον Ηρακλή Ψαχνών.




Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, έχοντας υπόψιν τον παίκτη εδώ και μέρες,  και απευθύνθηκαν στον πρώην διεθνή άσο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.
Ο Ατρόμητος είναι η 7η ομάδα στην επαγγελματική σταδιοδρομία του Κατσουράνη, που άρχισε το 1996 από την Παναχαϊκή.
Ακολούθησε η ΑΕΚ το 2002, η Μπενφίκα το 2006, ο Παναθηναϊκός το 2009, ο ΠΑΟΚ το 2012 και η Πούνε Σίτι της Ινδίας τους τελευταίους 3 μήνες, όπου σε 14 συμμετοχές σημείωσε 4 γκολ και αναδείχθηκε εκ των MVP του πρωταθλήματος με την 4η μεγαλύτερη προσέλευση παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου