ΣΠΑΡΤΗ : Περιοδεία Νίκου Νικολόπουλου σε Λακωνία και Μεσσηνία


Συνάντηση με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής και υποψηφίους Βουλευτές των ΑΝΕΛ και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος,  είχε το απόγευμα της Παρασκευής ο Βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια της τριήμερης περιοδείας του σε Λακωνία και Μεσσηνία.






Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας με τα στελέχη των ΑΝΕΛ μεταξύ άλλων  επεσήμανε:
«Η εκλογική συμμαχία των ΑΝΕΛ νίκησε όλα τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και μόνο με τη στήριξη του λαού πέτυχε έναν εκλογικό και πολιτικό άθλο. Όσοι αγωνιστήκαμε πλάϊ στον Πάνο Καμμένο, βιώσαμε τον μεγάλο και βρώμικο πόλεμο σε κάθε βήμα μας. Τα καταφέραμε όμως, χάρη στους πολίτες
Στις εκλογές αυτές, νίκησαν οι Έλληνες!… Γιατί όλοι μαζί πετύχαμε την ανατροπή της ελπίδας και όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε. Και θα προχωρήσουμε!
Εμείς, δεν διεκδικήσαμε την εξουσία ως λάφυρο, δεν απαρνιούμαστε τις θέσεις και τις κόκκινες γραμμές μας.  Με σαφείς δεσμεύσεις και απαράβατους όρους, η Ελλάδα μπορεί να αναστήσει την ελπίδα και να αποκτήσει μία κυβερνητική πλειοψηφία αρχών»
Και συνέχισε: «Οι Υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου κατά τις τελετές παραλαβής έδωσαν στίγμα και έστειλαν ένα καθαρότατο μήνυμα προς όλους. Πρώτιστο καθήκον αυτή τη στιγμή αποτελεί η θωράκιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, καθώς και η ρύθμιση του δημόσιου χρέους μέσω της σύγκλησης διεθνούς διάσκεψης.
Και ενώ βεβαίως χαροποίησαν τους πάντες, κανένας μας δεν πιστεύει ότι το «σκίσιμο» των μνημονίων γίνεται από μικροφώνων».
Εξάλλου κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Λακωνία ο Νίκος Νικολόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο. Τέλος το απόγευμα της Κυριακής θα επισκεφτεί την Μεσσηνία όπου θα έχει επαφές με στελέχη και υποψηφίους βουλευτές των ΑΝΕΛ και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος 


****Την Μεσσηνία πρόκειται να επισκεφτεί ο Βουλευτής Αχαίας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια τριήμερης περιοδείας του.
Ο Νίκος Νικολόπουλος πρόκειται να βρεθεί το απόγευμα (5.30 μμ)  της Κυριακής (01/02/2015) στην Καλαμάτα όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την συντονιστική επιτροπή και τους υποψηφίους Βουλευτές των ΑΝΕΛ στο νομό Μεσσηνίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ.
                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου