ΠΑΤΡΑ : Περιμένοντας την 8η Τουριστική Έκθεση Activetrip


 Μήνυμα για την σημασία της αξιοποίησης του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών, στην τουριστική ανάπτυξη, θα εκπέμψει η φετινή 8η  Τουριστική Έκθεση Activetrip η οποία όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί φέτος από 27-29 Μαρτίου και πάλι στην αίθουσα Αίγλη του εμπορικού Κέντρου Veso Mare στην Πάτρα.
Όσο αφορά την εκδήλωσης των επισήμων εγκαινίων έχουν προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου 28 Μαρτίου ώρα 11.30 π.μ. και θα περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος αλλά και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος, όσο αφορά τα υλοποιούμενα προγράμματα και τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην βελτίωση και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Επίσης θα γίνει ειδική εισήγηση με το ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα:
«Ο τουρισμός ιδωμένος από ευρωπαϊκή συνολική σκοπιά: Τάσεις και χρηματοδοτικές προοπτικές του τουρισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε σχέση κυρίως με την Δυτική Ελλάδα».
Μετά τα εγκαίνια και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας της Έκθεσης, θα ακολουθήσει επίδειξη από το Τμήμα Μαγειρικής του φορέα Βέργη, με έναν απολαυστικό μπουφέ finger food όπου θα μπορέσετε να δοκιμάσετε γαστριμαργικές δημιουργίες των σπουδαστών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου