Η ΑΕΛ των 10 παικτών "άλωσε" την Πάτρα,

Το αριθμητικό μειονέκτημα του δευτέρου ημιχρόνου δεν εμπόδισε την ΑΕΛ να βάλει τρία γκολ, να επικρατήσει 3-2 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και να αποκτήσει ελπίδες για την άνοδο. Μοιρασιά στην Ριζούπολη.
 
 
 





Ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έμειναν οι περίπου 2.500 φίλαθλοι, ενώ εκείνοι της ΑΕΛ έχουν έναν επιπλέον λόγο για να είναι χαρούμενοι, καθώς η ομάδα τους πήρε μια παλικαρίσια νίκη με 3-2. Ο Πίντο κατέγραψε αρκετές τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έμελλε να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι του Λεωνίδα Κυβελίδη στο 45ο λεπτό (απόρροια της παράβασης ήταν η αποβολή του Μανώλη Αποστολίδη). Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 50' με σουτ του Μίλαν Μπόγιοβιτς, η Παναχαϊκή ανέκτησε το προβάδισμα με εντυπωσιακή μακρινή προσπάθεια του Χρήστου Κοντοχρήστου στο 59' και ο πολύπειρος Κώστας Νεμπεγλέρας ισοφάρισε εκ νέου στο 63'. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, όμως ο νεοεισελθών Δημήτρης Γιάντσης εκμεταλλεύθηκε μία σέντρα του Θανάση Πινδώνη στο 87' και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους "βυσσινί" με σουτ εντός περιοχής.
Παναχαϊκή: Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (68' Μασούρας), Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης (35' Χοτζάλι), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης.
ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (44' Πατσιογεώργος), Σερζίνιο (79' Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς (83' Γιάντσης).

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου, σε έναν αγώνα με πολλές συγκινήσεις μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο.
ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου