ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ : Συγχαρητήρια του δημάρχου Χρήστου Νικολάου στους μαθητές του γυμνασίου Μαζαρακίου


Στην Αθήνα παραβρέθηκαν , μαθητές και εκπαιδευτικοί του γυμνασίου Μαζαρακίου, στην εργασία – έρευνα στα πλαίσια του προγράμματος  ECOMOBILITY  2014-15  (οικολογική μετακίνηση) του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
 Την αποστολή των παιδιών συνόδευσαν ο βοηθός δημάρχου Δυτικής Αχαΐας  Δημόπουλος Σπύρος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαζαρακίου  Κυριαζόπουλος Ευάγγελος και ο Νικόλαος Καούρης υπηρεσιακό στέλεχος του δήμου.



 Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου μετά την απονομή των βραβείων κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την αντιπροσωπεία ανέφερε  τα εξής : «Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας. Μας έκαναν  υπερήφανους και απέδειξαν  ότι με υπομονή, επιμονή, ευρηματικότητα και φαντασία μπορείς να καταφέρεις σημαντικά πράγματα.  Επιπλέον συγχαρητήρια ανήκουν τόσο στο Διευθυντή του σχολείου όσο και στους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν με τους μαθητές και κατόρθωσαν να διακριθούν σε πανελλήνιο καθώς και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Καλή συνέχεια, πάντα διακρίσεις με σεβασμό στο περιβάλλον και στη φύση».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου