ΠΑΤΡΑ : Οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας OPTIMIST 11χρονων & στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST



Με διακρίσεις και εμπειρίες επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, οι οποίοι εκπροσώπησαν  την Πόλη μας  στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Optimist 11χρονων, στην Παλαιά Φώκαια Αττικής. Η διοργάνωση είχε ρεκόρ συμμετοχών, 290 αθλητές και αθλήτριες. 

Στην κατάταξη, ο Γεωργόπουλος Νικόλας κατέκτησε τη 48η θέση, ενώ οι νεοφώτιστοι σε τέτοιου είδους απαιτητικές διοργανώσεις Ανδριόπουλος Ιάσονας την 116η θέση και ο Γεωργόπουλος Μάριος την 119η θέση.
Ωστόσο, την Κυριακή, αναχωρεί για την Ιτέα η αγωνιστική ομάδα Optimist του Ομίλου μας, προκειμένου να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist, που θα διεξαχθεί από τις 28/6 έως και τις 2/7. 


Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες που πήραν πρόκριση από τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα και η αγωνιστική ομάδα μας, στο σύνολό της, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.
Οι προκριθέντες αθλητές είναι οι Γεωργόπουλος Λάμπρος, Γεωργόπουλος Νικόλας, Κοτσάκος Βαγγέλης, Κουλουμπής-Καλογερόπουλος Αριστοτέλης, Σιώκος Ιωάννης ενώ η αθλήτρια μας που πήρε πρόκριση η Θεοδώρου Ρούλα δεν θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της. 
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου