ΠΑΤΡΑ : Συσκέψεις για την δωρεάν χρήση δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων



Από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν στις εξής ημερομηνίες, τόπους και ώρες, ενημερωτικές συσκέψεις των ενδιαφερομένων αθλητικών ενώσεων και συλλόγων για την  δωρεάν χρήση δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων:


1.     Για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου:
Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 19.00΄ στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου με θέμα <<Παραχώρηση χρήσης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Λαδόπουλου σε ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους των αθλητικών ενώσεων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και ΑΕΣΔΕ ΕΓΟ>>.
2.     Για το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Παναγία Αλεξιώτισσα» και για το Δημοτικό Αθλητικό Συγκρότημα Ροϊτίκων:
Τρίτη 18 Αυγούστου στις 19.00΄ στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου με θέμα <<Παραχώρηση χρήσης των εγκαταστάσεων των Δημοτικών Κλειστών Γυμναστηρίων ΠΑΝΑΓΙΑ Αλεξιώτισσα &Αθλητικού Συγκροτήματος Ροϊτίκων  σε ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους των αθλητικών Ενώσεων ΕΣΚΑ-Η και ΕΣΠΕΠ>>.
3.     Για το Παμπελοποννησιακό στάδιο:
Τετάρτη 19 Αυγούστου 19.00΄ στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου με θέμα <<Παραχώρηση χρήσης στεγασμένων χώρων του Π.Σ. σε  ερασιτεχνικούς αθλητικούς  και άλλους μη κερδοσκοπικούς, κοινωφελείς συλλόγους της πόλης ,με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας >>.

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος, στις συσκέψεις έχουν προσκληθεί και τα αντίστοιχα χωροταξικά Διαμερισματικά Συμβούλια του Δήμου.

Οι συσκέψεις είναι ανοικτές σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο φορέα ή απλό πολίτη.

Οι συσκέψεις (εκτός αυτής για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για το οποίο έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες) πραγματοποιούνται στα πλαίσια των διαβουλεύσεων της νέας Δημοτικής Αρχής με τους φορείς που έχουν ξεκινήσει από την αρχή του τρέχοντος ημερολογιακού έτους και αφορούν το καθεστώς λειτουργίας των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, το σχέδιο κανονισμού και την μορφή  διοίκησής τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου