ΠΑΤΡΑ : Απαιτούν εξηγήσεις...



ΔΗΛΩΣΗ «ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Η κακοκαιρία που έπληξε την Πάτρα τις τελευταίες ώρες δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι απαιτούν εξηγήσεις από την δημοτική αρχή. Η εικόνα πολιτών να καθαρίζουν τα φρεάτια και τις σχάρες, και να μαζεύουν τα νερά από τις πλημμυρισμένες επιχειρήσεις και οικίες δεν παραπέμπει σε πόλη με σύγχρονη λειτουργία.

Τα ερωτήματα που θέτει η «Νέα Πόλη» είναι τα εξής:
1.    Έγινε ή δεν έγινε φέτος ο συνήθης καθαρισμός στα σημεία (φρεάτια, σχάρες) που καταλήγουν τα νερά της βροχής;
2.    Κι αν έγινε, μήπως ήταν ελλιπής;
Οι συμπολίτες μας απαιτούν επίσημη ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για το τι θα γίνει από δω και πέρα. Περιμένουν, δε, ότι δεν θα επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.
Επίσης, ζητούν από τη δημοτική αρχή να ενημερώσει υπεύθυνα εάν προχώρησε σε μυοκτονία για ποντίκια και κατσαρίδες, καθώς μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας έχει μεταφέρει τις ενστάσεις του στην δημοτική μας παράταξη για την κατάσταση που αντιμετωπίζει καθημερινά.  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ

Η «Νέα Πόλη» εκφράζει την θλίψη της για την τραγική απώλεια τριών νέων ανθρώπων. Θρηνούμε όλοι για τον άδικο χαμό τους και εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των άτυχων νέων.
Δεν είναι ώρα για δημόσιες αντιπαραθέσεις και καταλογισμούς ευθυνών. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε στη δημοτική αρχή την πρόταση που κατέθεσε η παράταξή μας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συγκρότηση Μόνιμης Επιτροπής Διαχείρισης της λιμενικής ζώνης, με σκοπό την εκπόνηση σχετικής μελέτης.
Δυστυχώς, η συγκεκριμένη πρότασή μας δεν έγινε δεκτή από τη δημοτική αρχή. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται να επανεξετάσει το θέμα. Τα μέλη της «Νέας Πόλης» είναι στη διάθεση του Δήμου, προκειμένου να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. 


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ


 Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δήλωσε για τους τρεις νέους που χάθηκαν άδικα σήμερα από τη ζωή:
Η Πάτρα σήμερα θρηνεί για τον άδικο χαμό τριών νέων παιδιών της.
Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να απαλυνθεί ο πόνος των οικογενειών τους. Μένουμε αμίλητοι μπροστά σε αυτή την τραγωδία.
Η καρδιά και η ψυχή μας είναι κοντά τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου