ΠΑΤΡΑ : «RUN GREECE» - ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.



Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και το Δήμο Πατρέων, διοργανώνουν και φέτος αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία «RUN GREECE Πάτρα» - ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Ο αγώνας αυτός έχει και ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα. Μέσα από το πρόγραμμα, «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ», οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα για Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου.

Παράλληλα, όλοι μπορούν να βοηθήσουν, οικογένειες απόρων μαθητών της πόλης, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα σίτισης που υλοποιούν οι υπηρεσίες του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Πατρών. Κάθε μαθητής - δρομέας, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος συμμετέχει στον αγώνα, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για το σκοπό αυτό. Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, κατά την προσέλευσή του στο Κέντρο Παραλαβής του Αριθμού Συμμετοχής στο Κλειστό προπονητήριο Στίβου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τέρμα Ηλέκτρας (από 10.00 έως 20.00), μπορεί να παραδώσει, στους εθελοντές που θα βρίσκονται εκεί, τρόφιμα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου