ΠΑΤΡΑ :"...Η βοήθεια των χορηγών είναι πολύτιμη..."



Η διοίκηση του Απόλλωνα CARNA το βράδυ της Πέμπτης παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, το προπονητικό τιμ της ομάδας και στους μεγάλους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια των «μελανόλευκων» τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στην παραδοσιακή ταβέρνα «ο Γλαύκος».
 Ο πρόεδρος της πατρινής ΚΑΕ, Φίλιππος Καμίσης καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους αλλά και για την στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο: «Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία αλλά και για τη στήριξη  που παρέχετε στον Απόλλωνα. Είστε η δύναμή  μας και σας θέλουμε στο πλευρό μας. Το προσεχές Σάββατο κάνουμε μια καινούργια αρχή και θέλουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Κολοσσό. Καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και ελπίζω και εύχομαι όλοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και η ομάδα στο φινάλε να κάνει θετικό ταμείο. Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν η  βοήθεια των χορηγών είναι πολύτιμη καθώς σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς οι πατρινές επιχειρήσεις στέκονται δίπλα μας και στηρίζουν τον
ιστορικό σύλλογο της Πάτρας».
 Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των χορηγών που έδωσαν το παρών στο δείπνο ευχήθηκαν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ «καλή επιτυχία» στον αγώνα του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου