ΠΑΤΡΑ : Και δεύτερη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣτο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Οργανισμού η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, οργανώνει- εκτός του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ, 19 Δεκεμβρίου- και δεύτερη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.
 Η συναυλία αυτή θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα


και στην οποία θα μετάσχουν: η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ [Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας], η ΧΟΡΩΔΙΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ [Διεύθυνση: Λίνα Γερονίκου], η ΧΟΡΩΔΙΑ του 17ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ [Διεύθυνση: ΈλεναΔρουκοπούλου] και από πλευράς ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου] το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου- ΑλμπέναΠένκοβα], ενώ θα συμπράξει και το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος]. Σύνολο 280 ερμηνευτές.

                      Τα εισιτήρια της συναυλίας [€ 7.-κάθε άτομο, για την κάλυψη του κόστους της συναυλίας], διατίθενται ήδη από τα γραφεία του Οργανισμού [ Κορίνθου 280- Γούναρη, καθημερινά 10-1 π.μ. και 6-9 μ.μ.]. Πληροφορίες: τηλ. 2610 222.248 και 2610 279.679 [κα Α. Παπασταύρου- Γραμματέας]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου