ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ : Εκπόνησε δωρεάν Μελέτη Φωτισμού για το Τείχος Δυμαίων  Μια ολοκληρωμένη μελέτη φωτισμού που έχει ως στόχο την ανάδειξη της μεγαλοπρέπειας του Τείχους Δυμαίων , στον  Άραξο Δυτικής Αχαΐας,  αλλά και την ασφαλή περιήγησή  εντός του αρχαιολογικού χώρου  παρέδωσε η κ. Παναγοπούλου Χρυσούλα  στην 6η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.   


 
Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου κατά την παράδοση της μελέτης ανέφερε τα εξής : «Σήμερα νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, διότι μπήκαν οι βάσεις ώστε το Τείχος Δυμαίων, τέταρτο σε αρχαιολογική αξία στην χώρα,  να «φωτιστεί» και να πάρει την λάμψη που του αξίζει. Και παράλληλα να αποκτήσει την δυνατότητα για βραδινή επισκεψιμότητα τόσο για τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες από το πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου περνούν πάνω από 150.000  τουρίστες.  
   Και όλα αυτά οφείλονται στην συντοπίτισσα μας κ. Παναγοπούλου Χρύσα, που εκπόνησε την μελέτη φωτισμού εντελώς  δωρεάν. Ευχαριστούμε δημοσίως την μελετήτρια για αυτή τη σημαντική δωρεά και ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους προοδευτικούς και ανήσυχους συνδημότες μας ».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου