ΠΑΤΡΑ : Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος -Το Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήμα J/24, στην Πάτρα το 2019



Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους, μέλη, συνεργάτες και προσκεκλημένους του, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με πολλές ευχές και πολλά όνειρα για το 2016.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος του ομίλου, αρχικά, έκανε αναφορά στον Ντάνο Λυγίζο και την προσφορά του στον Όμιλο. Τόνισε ότι σε μία δύσκολη χρονιά ο Όμιλος κατάφερε όχι μόνο να φέρει εις πέρας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αλλά και να έχει διακρίσεις. Παρουσίασε τη φετινή διαδρομή του Ράλι Ιονίου, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι, φέτος, ξεκινά από τον Κορινθιακό (Ιτέα), συμβάλλοντας στην υποψηφιότητα του Δήμου Δελφών για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του 2021. Ζήτησε από τους φορείς της πόλης να βοηθήσουν, ώστε ο Όμιλος να ανταποκριθεί με επιτυχία αλλά και η πόλη να προβληθεί μέσω του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος J/24, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα το 2019. Τέλος, ο Όμιλος ξεκινά την προσπάθεια να δημιουργήσει συνθήκες ιστιοπλοΐας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες με τη συνεργασία τοπικών σωματείων, όπως ο Ήφαιστος και την πείρα και αρωγή του αντίστοιχου τμήματος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.  


Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος πατήρ Ελευθέριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρ. Αλεξόπουλος, ο βουλευτής Αχαΐας. Α. Ριζούλης, ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του Δήμου Πατρέων κ. Π. Πετρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ιτέας κα Τρ. Πιλάλα-Τσακίρη, η Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Ελ. Κοτσάνου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας κ. Σεϊντής, ο Περιφερειακός Διοικητής Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος Στ. Καλογείτων, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας Πλοίαρχος Τρ. Κοροντζής, ο Πρόεδρος Ο.Λ.ΠΑ.  Γ. Κοντοές, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.». Γ. Φρέρης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι . Γ. Φεσιάν και  Γ. Κανέλλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ΗΦΑΙΣΤΟΣ»  Μ. Παπαδόπουλος, η Γραμματέας της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ»  Ελ. Κοττά-Μπαλαδάκη, ο Πρόεδρος του Πατραϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών  Δ. Καλογερόπουλος, οι υποστηρικτές του Ομίλου κ. Ι. Κυριακόπουλος,  Α. Ράπτης και . Γ. Χάχαλης  κ.ά.

Το φλουρί της πίτας ήταν πίνακας, δώρο του ζωγράφου και μέλους του Ι.Ο.Πατρών κ. Νίκου Μπαφαλούκου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε κλήρωση μεταξύ των κυβερνητών για προσφορά της εταιρείας VITEX ενώ σε όλα τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν, μαζί με την πίτα δόθηκε αναμνηστικό γούρι για το 2016, προσφορά του μέλους του Δ.Σ., κ. Ντίνου Ξένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου