ΠΑΤΡΑ : Αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου θα ταξιδέψουν στην Αλικαρνασσό



Αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών θα ταξιδέψουν στην πατρίδα του Ηρόδοτου, την Αλικαρνασσό (Bodrum) της Τουρκίας για να πάρουν μέρος στην «IV BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA», από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου. 


 Πρόκειται για έναν αγώνα με υψηλό δείκτη συναγωνισμού, που διοργανώνεται από τον τοπικό Όμιλο B.A.Y.K. και την Τουρκική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και στον οποίο οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την ΠΑΤΡΑ και την περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
Μέχρι στιγμής, στον διεθνούς φήμης αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 315 αθλητές/τριες από 56 ομίλους 16 χωρών (Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία, Η.Π.Α., Ουγγαρία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Κύπρο, Κουβέιτ, Λιθουανία, Τσεχία, Μολδαβία, Πολωνία και Ινδία).
Από την Ελλάδα εκτός από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών συμμετέχουν ο Ν.Ο. Χίου, ο Ν.Ο. Κω, ο Ν.Ο. Άνδρου, ο ΣΕΑΝΑΤ Καλλιθέας , ο ΝΟΤΚ και ο «Αλκυών» Ραφήνας.
Είναι πολύ τιμητική η συμμετοχή των αθλητών μας, όταν μάλιστα αγωνίζονται με αξιώσεις σε διεθνείς και υψηλού επιπέδου διοργανώσεις. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά των παιδιών και στην πολύ καλή δουλειά που κάνει το προπονητικό team με επικεφαλής τον προπονητή μας Θεόδωρο Καλογερή.
Την άνοιξη, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα παιδιά της πόλης μας, ξεκινώντας τις σχολές αρχαρίων (7- 15 ετών, με κόστος 30 ευρώ μηνιαίως) δίνοντας τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας και να εκπροσωπήσουν στο μέλλον και αυτοί την πόλη μας σε διεθνείς αλλά και σε Περιφερειακούς και Πανελλήνιους αγώνες.
Πληροφορίες στη Γραμματεία του Ομίλου στη Μαρίνα Τερψιθέας, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00, στα τηλέφωνα 2610-423939, 6974157853 και στον Έφορο Τριγώνου, τηλέφωνο 6906759110.
Ιστοσελίδα Ι.Ο.Πατρών http://www.sailingclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου