ΠΑΤΡΑ Πορεία στο …άγνωστο



Ανοικτή επιστολή στον Δήμαρχο Πατρέων
Πορεία στο …άγνωστο
Πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Πατρέων  κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων σε μία διαβούλευση (όπως θέλαμε να πιστεύουμε) με αντικείμενο τις ενέργειες  πού θα πρέπει να δρομολογηθούν  για να αποδοθεί το παραλιακό μέτωπο στην πόλη μας.

Θεωρήσαμε αφελώς,  ότι ο Δήμαρχος,  μετά από 2 χρόνια σκέψης, άλλαξε τακτική και αποφάσισε να λαμβάνει υπ οψιν του όλες τις απόψεις στη διαμόρφωση πολιτικής για σοβαρά θέματα  που αφορούν το  μέλλον της Πάτρας.


 Αντ' αυτού όμως ο Κώστας Πελετίδης,  κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων απλά και μόνο για να τούς ενημερώσει-  όπως παραδέχεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε  -  ότι προετοιμάζει ακόμα μια πορεία με κατάληψη και αποκλεισμό του λιμανιού της Πάτρας.

Κατόπιν συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο , προκειμένου για να επικυρώσει τις κομματικές αποφάσεις για όλες τις δραστηριότητες,  όπως αυτές έχουν σχεδιαστεί αγνοώντας επιδεικτικά τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου,  ακόμα και αυτές που συνεπικουρούν το έργο της δημοτικής αρχής με θρησκευτική ευλάβεια.

 Το θέμα του θαλασσιού μετώπου είναι ιδιαιτέρως  σημαντικό για να γίνει η διαχείριση του με κομματικά κριτήρια και να αποτελέσει  μέσο για  επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής χωρίς σκοπό και στόχο .

Ποιον σκοπό άραγε θα εξυπηρετούσε μια πορεία  στα όρια της πόλης  και του λιμανιού;
Ποιοι πρέπει να ενημερωθούν ;
Οι κάτοικοι της πόλης  δεν γνωρίζουν το ζήτημα;

Χρειάζεται κύριε Δήμαρχε να φέρετε προς ψήφιση  στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο το  υπ' αριθμ 18 θέμα για έγκριση  πίστωσης 22.500 ευρώ  για καμπάνια  σχετικά με την διεκδίκηση του θαλασσίου μετώπου ;

Θα μπορούσαν να οργανωθούν δράσεις  με λιγότερα χρήματα και να έχουν καλύτερα  αποτελέσματα.
 Άλλωστε, οι εποχές  δεν επιτρέπουν σπατάλες σε ανούσιες εκδηλώσεις.



Έχετε κύριε Δήμαρχε τη δυνατότητα να προβείτε σε κινήσεις πού θα συσπείρωναν όλες τις δημοτικές παρατάξεις με κινητοποιήσεις όχι στην Πάτρα,  αλλά στο άντρο της κεντρικής εξουσίας,  όπως επιχειρήσατε να κάνετε  με την πορεία για την ανεργία φτάνοντας μέχρι την πρωτεύουσα.
Αν λοιπόν επιθυμείτε  να δημοσιοποιήσετε  το θέμα κάντε το  σωστά,  βγάζοντας τον κομματικό σας μανδύα και θα είμαστε όλοι μαζί.
Αν όμως όλα αυτά εντάσσονται στα πλαίσια δημιουργίας  και ενίσχυσης του  επαναστατικού σας  προφίλ, τότε συνεχίστε  το μόνοι.  Αλλά  μην ξεχνάτε ότι το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο θεός.
Τέλος σας συστήνω  να εντάξετε  στο πρόγραμμα σας και μια πορεία για το κυκλοφοριακό που τα τελευταία δυο χρόνια  επιδεινώθηκε,  εξαιτίας της δικής σας ανοχής, αλλά προτιμήστε  η πορεία να ξεκινήσει  από το Ρίο , γιατί αν είναι αφετηρία το κέντρο της πόλης, θα δυσκολευτείτε. .. 
Ανδρέας Νικολάου δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου