Έκπτωση 30% από τη Blue Star Ferries στα εισιτήρια για Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της η Blue Star Ferries, ως μέλος της Attica Group, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης στις νησιωτικές περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Η συγκεκριμένη παροχή, που γίνεται σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, αφορά όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους προαναφερόμενους προορισμούς.
Με την προσφερόμενη έκπτωση, η Blue Star Ferries στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.
Η συμβολική, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική πρωτοβουλία της, αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη της νησιώτικης Ελλάδας, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.
Για πληροφορίες και κρατήσεις απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ BLUE STAR FERRIES - Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ, τηλ: 2610 634000 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου