ΠΑΤΡΑ : Πρόσκληση Συμμετοχής σε Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής



Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.ΑΧΑΙΑΣ καλωσορίζει στην πόλη μας την διοργάνωση του 4ου Συμποσίου Νοσηλευτικής Ογκολογίας, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την 30/9, 1 και 2/10.
Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ υποστηρίζει και στηρίζει την διοργάνωση και τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινές σκληρές μάχες στο πλευρό των ογκολογικών ασθενών, τους ογκολογικούς νοσηλευτές, αλλά και καθένα που εμπλέκεται στην φροντίδα, θεραπεία και ανακούφιση του ογκολογικού ασθενή.
Επ’ ευκαιρία του Συμποσίου και παράλληλα με αυτό θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση ζωγραφικής, στους χώρους διεξαγωγής του, με θέμα:  «Εγώ και ο καρκίνος».  


Μέσα από αυτόν τον τίτλο οι διοργανωτές θέλουν να αποτυπωθεί η προσωπική σχέση του κάθε καλλιτέχνη με τον καρκίνο, σχέση που μπορεί να προέρχεται από προσωπικό βίωμα, οικογενειακό,  βίωμα του φιλικού περιβάλλοντος ή και μη βίωμα. Προσδοκούν να δουν το συναισθηματικό δεσμό που αναπτύσσει με τον καρκίνο ο καλλιτέχνης, οποιοδήποτε και αν είναι το βίωμα του, όπως παραπάνω περιγράφεται, οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός και οποιαδήποτε η οπτική γωνία του.
Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα μέλη, τους φίλους, τους συμπολίτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ζωγράφους, αλλά και σε όλες και όλους, όσες και όσους τα πινέλα, τα χρώματα και οι καμβάδες, αποτελούν, με οποιοδήποτε τρόπο, το δικό τους μέσο έκφρασης, να συμμετάσχουν στην ομαδική αυτή έκθεση.
Θα συγκεντρώσουμε με χαρά τα έργα σας μέχρι την 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος από την πλευρά των διοργανωτών, για την προετοιμασία της έκθεσης, ανάλογα της συμμετοχής, ενώ μετά την λήξη του Συμποσίου και της έκθεσης θα επιστρέψουν στους δημιουργούς τους, προκειμένου να αποφασίσουν εκείνοι την παραπέρα διάθεσή τους.
Πληροφορίες: ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, Γούναρη 37, τηλ 2610-222274 (ώρες γραφείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου