ΠΑΤΡΑ : «Ας πιούμε απόψε το φεγγάρι» με τον Μίμη Πλέσσα



Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στη δεύτερη πανσέληνο του καλοκαιριού, η γραφική πλατεία στο Χάραμα  θα πλημμυρίσει από τις μοναδικές και αγαπημένες μελωδίες του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη και μαέστρου Μίμη Πλέσσα. Και τι πιο ταιριαστό για την «συνοικία των Ονείρων»!!!
Αθάνατα κομμάτια του Ελληνικού Κινηματογράφου που μας έχουν κάνει να τραγουδήσουμε, να χαρούμε, να ερωτευθούμε. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες και έχουν τραγουδηθεί από όλους τους μεγάλους ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής. Μεγάλα λαϊκά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, μοναδικές και πασίγνωστες μπαλάντες… και πάντα μια δόση jazz  που τόσο αγαπάει ο Μαέστρος ερμηνευμένα από φωνές που σέβονται και αναδεικνύουν αυτό το σημαντικό ρεπερτόριο διαχρονικών επιτυχιών.




 
 «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Άμα δείτε το φεγγάρι», «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι» είναι μερικές από τις μουσικές που θα υμνήσουν την πανσέληνο του Ιούλη στη φεγγαρόφωτη γειτονιά.
Μαζί του θα τραγουδήσουν η Λίζα Ανδρέου, ο Κώστας Τζιαγκούλας, η Μυρτώ Καμβυσίδη και ο Γιάννης Στάθης, οι οποίοι και  θα συνεχίσουν την βραδιά έως το χάραμα!
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10:30 το βράδυ. 
Μια μαγευτική βραδιά κάτω από το φως της πανσέληνου στον πιο όμορφο και αγαπημένο χώρο της Πάτρας. Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610.671639 και 2610.672444
Τιμή φιάλης 110€ 
Τιμή εισόδου με ποτό 8€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου