Πόνος και οργή στην κηδεία της 5χρονης και του πατέρα της

Ανείπωτος ήταν ο θρήνος στην κηδεία της 5χρονης Σεβαστής Κετιφέ και του 44χρονου πατέρα της Θεοδόση που έχασαν την ζωή τους με τον πλέον τραγικό τρόπο όταν οι διακοπές τους στην Αίγινα κατέληξαν σε εφιάλτη.  







Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στο κοιμητήριο του Σχιστού με τη μητέρα και σύζυγο της οικογένειας και τον 9χρονο γιο και αδελφό να παραμένουν σε κατάσταση σοκ. 
Τα πρόσωπα της τραγωδίας είχε αποκαλύψει η θεία του θύματος προχθές, όταν βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια Πειραιά για να βρεθεί αντιμέτωπη με τον 77χρονο κατηγορούμενο για την τραγωδία που άφησε πίσω της τέσσερις νεκρούς.

Σύμφωνα με στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης το παιδί έπεσε ζωντανό στη θάλασσα, χωρίς προηγουμένως να χτυπήσει οπουδήποτε πάνω στο πλοιάριο. «Δεν υπάρχουν κακώσεις στο σώμα του. Ήταν καθαρός πνιγμός. Δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν κάποιος από το ταχύπλοο το βοηθούσε δίνοντάς του ένα σωσίβιο ή βουτώντας στη θάλασσα για να το περισυλλέξει. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα μπορούσε να έχει σωθεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Για τον πατέρα του άτυχου 5χρονου προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση ότι επίσης πέθανε από πνιγμό, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν ελάχιστες κακώσεις (πιθανότατα από χτύπημα πάνω στο πλοίο πριν πέσει στο νερό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου