ΗΛΕΙΑ : Τραγικός επίλογος

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός πατέρα και της κόρης του, οι οποίοι αναζητούντο για περισσότερες από 20 ημέρες από συγγενείς και αστυνομία.
Πατέρα και κόρη βρήκε ο ιδιοκτήτης αγροτεμαχίου, ο οποίος δεν είχε επισκεφτεί τον χώρο για έναν μήνα​
Ο 68χρόνος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη Ελένη Λοϊζίδου εντοπίστηκαν νεκροί σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Μπόρσι του Δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα του 68χρονου βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και της κόρης του σε απόσταση 100 μέτρων περίπου από αυτό. Ο ιδιοκτήτης του αγροτεμαχίου ήταν αυτός που αντίκρισε πρώτος το μακάβριο θέαμα, ειδοποιώντας στη συνέχεια τις αρχές. Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε επισκεφτεί τον χώρο για έναν μήνα περίπου.

Ο βοσκότοπος βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά πατέρας και κόρη. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τραγική σύζυγος και μητέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σοροί δεν φέρουν εμφανή τραύματα και έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, διαδικασία η οποία αναμένεται να ρίξει φως σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
Το χρονικό
Ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του, Ελένη, είχαν πάει για διακοπές στην Ηλεία. Μαζί τους ήταν και Αγγελική Λοϊζίδου, μητέρα και σύζυγος. Εξαφανίστηκαν το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων.
Ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του Ελένη είχαν πάει για διακοπές στην Ηλεία και εξαφανίστηκαν το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων​Η οικογένεια, με καταγωγή από Κύπρο, είχε ξεκινήσει από την Αττική και το σπίτι τους στο Ίλιον. Στις 2 Ιουλίου έφθασαν στην Ηλεία και είχαν σκοπό να παραμείνουν στο νομό για 15 ημέρες περίπου, μισθώνοντας ενοικιαζόμενα δωμάτια στη θέση «Γούβες», μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.
Όπως είχε αναφέρει η Αγγελική Λοϊζίδου , ο σύζυγός της είχε φορτώσει με τα πράγματά τους το αυτοκίνητό -μάρκας Hyundai χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884- καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία. Το απόγευμα του Σαββάτου, όμως, η κόρη τους εξέφρασε την επιθυμία να πάει με τον πατέρα της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων, καθώς είχε εσπερινό λόγω της εορτής και ήθελε να ανάψει ένα κερί.
Η μητέρα έμεινε πίσω για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και ο πατέρας με την κόρη, καθώς και κάποιοι ακόμη παραθεριστές που διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα, γύρω στις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου πήγαν στην εκκλησία. Σύμφωνα και με τη μαρτυρία παραθεριστών, γύρω στις 21.00 το βράδυ που τελείωσε ο Εσπερινός, πατέρας και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στον δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέϊκα. Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου