ΠΑΤΡΑ : Πασίγνωστες γυναίκες επιχειρηματίες στην Συνάντηση Activewomen



 Πολύ γνωστές Αθηναίες, με ευρεία κοινωνική εμβέλεια και ταυτόχρονα επιτυχημένες επιχειρηματίες, που απασχολούν συχνά πυκνά και τα πανελλήνια Μέσα Ενημέρωσης, έρχονται προσκεκλημένες της Ένωσης Γυναικών Πάτρας (Ε.ΓΥ.ΠΑ.), προκειμένου να συμμετάσχουν στην θεματική ενότητα, με τίτλο: Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Ευθύνη,  που διοργανώνει στο πλαίσιο της 2ης Διαπεριφερειακής Συνάντησης Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες.

Στο συγκεκριμένο πάνελ και ως εισηγήτριες θα βρεθούν καταρχήν η «ιέρεια» της φυσικής ομορφιάς στην Ελλάδα, με έντονη επιχειρηματική αλλά και φιλανθρωπική δράση, κυρία Ρία Πρίνου.
Επίσης, μαζί με την πρόεδρο της Ε.ΓΥ.ΠΑ. Άννα Μαρία Ρογδάκη, θα συμμετάσχουν  η γνωστή από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα,  Δέσποινα Γαβαλά, ιδιοκτήτρια  των Beauty World σε Κηφισιά και Μύκονο,  η παγκοσμίως καθώς  βραβευμένη Guide Lion κυρία Βούλα Σαραντάρη, γνωστή για την δράση της στον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό παγκοσμίως και η κυρία  Τέτη Μαμούρη, στέλεχος του Τομέα Εταιρικής Και Κοινωνικής Ευθύνης της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.
Όπως είναι γνωστό η 2η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες - Πάτρα 2016 θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από ώρα 5.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Αστήρ.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-625141 και 698 298 2098
e-mail: bpcenter2014@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου