ΠΑΤΡΑ «2η Διαπεριφερειακή Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες : «Ιστορίες επιτυχίας γυναικείας επιχειρηματικότητας»



Σε εντελώς νέα αναβαθμισμένη βάση, είναι καταρτισμένο το πλούσιο πρόγραμμα της φετινής 2ης Συνάντησης Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, το ερχόμενο Σάββατο 22 Νοεμβρίου (ξενοδοχείο Αστήρ- ώρα 5.30 μ.μ.). Καταρχήν το ξεκίνημα αλλά και ο επίλογος της Συνάντησης, θα έχουν ευχάριστο μουσικό χρώμα, ενώ αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν τόσο ορισμένες σημαντικές παρουσίες έκπληξη, όσο και οι δύο τιμητικές διακρίσεις, που θα απονεμηθούν από τους οργανωτές.
Πέραν των λεπτομερειών όσο αφορά το πρόγραμμα, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, επισημαίνεται ότι στην ενότητα «Ιστορίες επιτυχίας γυναικείας επιχειρηματικότητας» θα γίνει παρουσίαση του γνωστού fashion brand Maraboo, σε συνδυασμό με ενδεικτική  ολιγόλεπτη επίδειξη γυναικείων ενδυμάτων.
Όπως είναι γνωστό, η Maraboo εδρεύει στην Πάτρα και έχει δημιουργηθεί από τις κυρίες Έφη Σιαΐνη (ΦΩΤΟ )και Αλεξία Παππά, διαγράφοντας ήδη μία επιτυχημένη πορεία.
Η είσοδος και η συμμετοχή στην Συνάντηση είναι ελεύθερη.
 Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-625141 και 698 298 2098
e-mail: bpcenter2014@gmail.com- Οργάνωση: Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου