Συνετρίβη το αεροσκάφος της βραζιλιάνικης Τσαπεκοένσε, 76 οι νεκροί!

Συνολικά 76 άτομα έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Τρίτης (29/11) όταν το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσαπεκοένσε συνετρίβη στην Κολομβία! Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές διασώθηκαν
Τραγωδία στο αέρα, θρήνος στην Βραζιλία, σοκ σε όλο τον κόσμο!!! Μαζί με τα περίεργα παιχνίδια της μοίρας. Η τραγική ειρωνεία ήταν πως η βραζιλιάνικη ομάδα Τσαπεκοένσε άλλαξε αεροπλάνο στη μέση της διαδρομής και επιβιβάστηκε στο μοιραίο που πήρε τελικά μαζί του στο θάνατο συνολικά 76 ψυχές!
Η αποστολή της Τσαπεκοένσε επρόκειτο να πετάξει με αεροπλάνο βρετανικής εταιρίας, απευθείας με πτήση τσάρτερ για το Μεντεγίν της Κολομβίας, για το πρώτο τελικό του Κόπα Σουδαμερικάνα (μιλάμε για το αντίστοιχο Γιουρόπα Λιγκ της Λατινικής Αμερικής) με την Ατλέτικο Νασιονάλ (την πρώην ομάδα του Ιμπάρμπο, από την οποία ήρθε στον Παναθηναϊκό).
Η συγκεκριμένη πτήση δεν εγκρίθηκε όμως, με αποτέλεσμα η αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας να αλλάξει αεροπλάνο στην Βολιβία, όπου επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος της τοπικής αεροπορικής εταιρίας Lamia, το οποίο τελικώς και συνετρίβη στην περιοχή του Μεντεγίν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου