Η Πάτρα διεκδικεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων



Την Πάτρα επισκέφθηκε  ο Τούρκος Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Χάκαν Τσακίρογλου, ο οποίος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη για να συζητήσουν τη δυνατότητα διεξαγωγής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Νέων τον Ιούνιο του 2018.
Τον κ. Τσακίρογλου συνόδευαν η Έβελυν Παπαδοπούλου και η Μαρία Κυριλλοπούλου Γενική και Ειδική Γραμματέας αντίστοιχα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Σύμβουλος Αθλητισμού του Δημάρχου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, με τον Δήμαρχο να διαβεβαιώνει τον αξιωματούχο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας ότι ο Δήμος Πατρέων θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.
Μετά τη συνάντηση ακολούθησε τεχνική σύσκεψη και ξενάγηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που πρόκειται να φιλοξενήσει τη διεθνή διοργάνωση, καθώς κι επισκέψεις σε διάφορα σημεία της πόλης όπως το Κάστρο, η Πλατεία Γεωργίου, το Κάστρο Ρίου, η Αχάια Κλάους και το Νότιο Πάρκο προκειμένου να επιλεγεί όπως συνηθίζεται ο εξωτερικός χώρος, που θα διεξαχθούν οι τελικοί τη διοργάνωσης, με το Νότιο Πάρκο που εντυπωσίασε τους επισκέπτες να έχει σαφές προβάδισμα.
Οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Νέων του 2018, είναι εξαιρετικά σημαντικοί γιατί θα είναι για τους αθλητές η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.
Μετά από μία σειρά λοιπόν μεγάλων εθνικών και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, που πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στην πόλη μας τα δύο τελευταία χρόνια, σαν αποτέλεσμα της ανάπτυξης σχέσεων και συνεργασίας του Δήμου Πατρέων με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, αλλά και της ανασυγκρότησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και της αξιοποίησης κάθε δυνατότητας, φαίνεται να αποχτά η Πάτρα μία πρωτοφανή δυναμική καθώς εκτός της προαναφερόμενης διοργάνωσης  θα πραγματοποιηθούν και δύο Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Ιστιοπλοΐας σε δύο κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου