ΠΑΤΡΑ : «Γύρισε Πίσω» Βίκυ Αδάμου, Χριστίνα Σαμπανίκου & Θανάσης ΖερίτηςΕνα συναρπαστικό κωμικό μελλοντολογικό θρίλερ, που εκτυλίσσεται σε μια αγνώριστη Αθήνα στο μέλλον, για 2 μόνο παραστάσεις Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 9:30 μμ.
Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες παραστάσεις της χρονιάς, ταυτόχρονα με την Αθήνα έρχεται και στην κεντρική μας σκηνή
 Η Βίκυ Αδάμου και η Χριστίνα Σαμπανίκου αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα δημιουργικό δίδυμο που αιφνιδιάζει με το διαφορετικό βλέμμα και το καυστικό χιούμορ του.Mετά την τελευταία τους επιτυχημένη συνάντηση στη μαύρη κωμωδία «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη» ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μαζί με τον Θανάση Ζερίτη από τους 4Frontal, παρουσιάζουν το «Γύρισε Πίσω»,
 H Υπόθεση

Δύο γυναίκες καλούνται να επιβιώσουν σε ένα κόσμο που τίποτα σχεδόν δεν θυμίζει την ζωή όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει πια πρόσβαση στο διαδίκτυο, ούτε σε βασικά αγαθά. Οι αλλαγές που συνήθως απαιτούν χρόνο για να τελεστούν, έχουν επιταχυνθεί μετατρέποντας την πόλη και τον κόσμο σε ένα αγνώριστο σουρεαλιστικό περιβάλλον.
Ένας μυστήριος αινιγματικός επισκέπτης περιπλέκει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα τους, προκαλώντας καταστάσεις που ακροβατούν μεταξύ του αληθινού και του φανταστικού.

Σημείωμα Παράστασης

Αν μια μέρα ξυπνήσεις και όλα αυτά που φοβάσαι, έχουν ήδη συμβεί, τότε δύο εκδοχές υπάρχουν: ή να μην φοβάσαι τίποτα πια ή να επινοήσεις καινούριους φόβους. Πόσο οικείο μπορεί να γίνει ένα τρομακτικό περιβάλλον; Υπάρχουν όρια στην προσαρμοστικότητα μας; Μπορούμε ποτέ να απαλλαγούμε πραγματικά από το Παρελθόν μας ή αυτό βρίσκει πάντα τρόπους να εισχωρεί στο παρόν και να επηρεάζει το μέλλον; Πόσο αστεία μπορεί να γίνει μια δύσκολη συνθήκη; Και τελικά σε έναν κόσμο που καταρρέει από πού πρέπει να πιαστείς για να μην καταρρεύσεις μαζί του;
Στοιχεία παράστασης

«Γύρισε πίσω»

Κωμικό Μελλοντολογικό Θρίλερ με τους Βίκυ Αδάμου, Θανάση Ζερίτη, Χριστίνα Σαμπανίκου.
Κείμενο: Χριστίνα Σαμπανίκου
Σκηνοθεσία:
Bίκυ Αδάμου


Για 2 μόνο παραστάσεις Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 9:30 μμ

Εισιτήρια:
12 € Γενική είσοδος
8 € Μειωμένο (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων, ομαδικό άνω των 10 ατόμων)
6 € Ειδικό εισιτήριο για φοιτητές τμήματος θεατρικών σπουδών και δραματικών σχολών

Προπώληση και κρατήσεις για όλες τις ημέρες παραστάσεων στο 2610 328394, ή με μήνυμα στην σελίδα του θεάτρου Λιθογραφείον.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου