ΠΑΤΡΑ : Ημερολόγιο 2017 Άλμα Ζωής Ν. ΑχαΐαςΣτα πλαίσια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την υποστήριξη του έργου και των προγραμμάτων του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, ο κομμωτής κος Αντώνης Χουμουρίτης και ο φωτογράφος κος Σωτήρης Τσακανίκας δημιούργησαν ένα υπέροχο ημερολόγιο για το έτος 2017, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν υπέρ των σκοπών του Συλλόγου.
Για τις ανάγκες του ημερολογίου φωτογραφήθηκαν οι κυρίες: 


 Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών,  Φαίδρα Δούρου, Υπεύθυνη αγορών της εταιρίας ρούχων Dur, Βιβή Σέρμπου, Διαιτολόγος, Ηρώ Δημητροπούλου, Αρωγό Μέλος του Συλλόγου, Μαρία Ανδριοπούλου, Αισθητικός, Δώρα Κοσμά – Τζιβγινίδη, Καθηγήτρια Γαλλικών, Κατερίνα Τσίρου – Βουλδή, Υπεύθυνη Μουσείου Τύπου της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., Γεωργία Κυριάκου, Δερματολόγος, Βασιλική Λιόντου Καρακίτσου, Αγγελική Δημοπούλου, Διοικητική Υπάλληλος του Ε.Α.Π., Ανθή Νικολάου, Γεωργία Ανυφαντή, Λιολιώ Κολυπέρα Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Αχαΐας, Πάκυ Καραλή Γραμματέας του Δ.Σ., Γωγώ Μοσχονά Ταμίας του Δ.Σ. και Άννα Γουρζή Μέλος του Δ.Σ.
Το ημερολόγιο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Συλλόγου Γούναρη 37 καθημερινά 9:00 με 16:00 από το Κομμωτήριο του κου Χουμουρίτη  Αντώνη, Βουρλούμη 7-9 στο Ρίο Πατρών, και από επιλεγμένα σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου