ΠΑΤΡΑ : Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι ΚαλικάντζαροιΒασισμένη στο παραμύθι των Χάρη & ΠάνουΚατσιμίχα
από τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ Δήμου Πατρέων.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο ΑπόλλωνΟ Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέωνπαρουσιάζειτην παράσταση Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι , βασισμένη στο παραμύθι των Χάρη & ΠάνουΚατσιμίχα, τηνΤετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.


 Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ , πρωταγωνιστούν στην παράσταση  που επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Δημήτρης Σιούτης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης είναι της Βάλιας Ψωμιάδη και συμμετέχουν τα παιδιά  της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας Έφη Κιτσαντά και Νίκος Τσίχλας. Στο πιάνο η OlenaFedko. Ερμηνεύει η Μαρία Ρούτση. Ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα παίζει ο Κώστας Γιωτσόπουλος και στα κρουστά ο Γιώργος Μπαράκος.
Πρόκειται για την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών που γίνεται για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Θέατρο υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, του Πολιτιστικού Οργανισμού και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Στη διάρκεια της παράστασης που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, τα παιδιά θα ψάλλουν και τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και όλοι μικροί και μεγάλοι  θα συμμετέχουν σε αυτή την τρυφερή γιορτή σιγοτραγουδώντας:
τα μάγια είναι μυστικά , μα μυστικά δεν μένουν και πράγματα παράξενα άρχισαν να συμβαίνουν…
Ινφο:
Δημοτικό Θέατρο Απόλλων-τηλ. Ταμείου:2610 273613
21 Δεκεμβρίου στις 20:00
Είσοδος ελεύθερη
Προμηθευτείτε εγκαίρως το δελτίο εισόδου από το ταμείο του Θεάτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου