Κοινωνική προσφορά των δημοσιογράφων της Ρόδου



Οι δημοσιογράφοι της Ρόδου, μέλη της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου και Νήσων, αποφάσισαν και φέτος, να διαθέσουν το ποσό που προορίζονταν ως Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά ή τα εγγόνια τους, για την ενίσχυση κοινωνικών δομών.
Στο πλαίσιο αυτό, παραδόθηκε  ποσό της τάξης των 300 ευρώ στον Δωδεκανησιακό Σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών που χρίζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών – ΡΟΔΑΥΓΗ.» Την επιταγή παρέλαβαν η  αντιπρόεδρος του συλλόγου – παιδίατρος κα Ντίνα Μαχαιρίδη και η ταμίας του συλλόγου κα Χρύσα Καραγιάννη.

Επίσης αγοράστηκε και παραδόθηκε στο παράρτημα του ΕΚΑΒ στη Ρόδο, επικοινωνιακός εξοπλισμός προκειμένου να υποστηριχθεί με τον καλύτερο τρόπο μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες της περιοχής μας, αυτή των διασωστών του ΕΚΑΒ. Το μηχάνημα παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ρόδου κος Βασίλης Λαπάκης και το μέλος του συλλόγου κος Φιλήμονας Χατζησταμάτης.
Σε δηλώσεις της η εργασιακή εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της Ρόδου  Ελευθερία Πελλού, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η προσφορά αυτή, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από τους δημοσιογράφους της Ρόδου και προορίζεται για την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων, συλλόγων και σωματείων που αγωνίζονται για να προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία ότι καλύτερο.
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων με τη σειρά τους ευχαρίστησαν δημόσια τους δημοσιογράφους της Ρόδου και την ΕΣΗΕΠΗΝ για την προσφορά αυτή και ευχήθηκαν καλές γιορτές με καλές ειδήσεις σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου