Η 38χρονη Ασπασία Βροτζάκη είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών που απανθρακώθηκε στο τροχαίο


Η Ασπασία Βροτζάκη είναι η 38χρονη μητέρα δυο παιδιών η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της, στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Λάππα, το απόγευμα της Κυριακής. Η άτυχη μάνα απανθρακώθηκε, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στην καμπίνα νταλίκας που επέβαινε.
Ο σύζυγός της, οδηγός του φορτηγού που μετέφερε εμπόρευμα, κατάφερε και έβγαλε τα δύο παιδιά τους, όμως δεν πρόλαβε να σώσει τη γυναίκα του, η οποία εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα.


Η οικογένεια διέμενε στην Αμαλιάδα και ταξίδευε για την Αθήνα.
Τι συνέβη
Μία 38χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών βρήκε τραγικό τέλος  στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας, όταν εκδηλώθηκε φωτιά, στην καμπίνα του φορτηγού, στο οποίο επέβαινε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το φορτηγό που οδηγούσε ο 42χρονος σύζυγός του θύματος και κινείτο στη εθνική οδό Πατρών - Πύργου, για άγνωστη ακόμη αιτία, εξετράπη της πορείας του, στο ύψος της περιοχής του Λάππα και ανετράπη.
Αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά στην καμπίνα του φορτηγού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 38χρονη. Ο οδηγός του φορτηγού και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, επτά και πέντε ετών αντίστοιχα, που επέβαιναν στο όχημα πρόλαβαν και βγήκαν από το φορτηγό, χωρίς να έχουν τραυματιστεί, αλλά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, για να εξεταστούν από τους γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου