ΠΑΤΡΑ : " Το Ωδείο Παρουσιάζει........."




Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ενότητας " Το Ωδείο Παρουσιάζει........." την Δευτέρα 20  Φεβρουαρίου  2017 στις 8.30 το βράδυ διοργανώνει  στην αίθουσα Σεμιναρίων του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Κορύλλων 2, συναυλία «Μουσικής Δωματίου»  με έργα των L.Beethoven ,S.Koussevitzky, Fr. Kreisler.

Σολίστ :Βιλέν Καραπετιάν: κοντραμπάσο
   







Πρόγραμμα
L. Beethoven - Quartett G-Dur Op.18 Nr.2
Allegro, Adagio cantabile, Scherzo, Allegro molto quasi presto

 S. Koussevitzky - Double Bass Concerto fis-moll
 Allegro, Andante, Allegro
Σολίστ :Βιλέν Καραπετιάν: κοντραμπάσο

 Fr. Kreisler – Liebesleid, Liebesfreud, Caprice Viennois, Miniature Viennese March

Συμμετέχουν  οι μουσικοί του Δημοτικού Ωδείου:

Βλαντισλάβ Ιβάνοβ    – βιολί I
Άλλα Σελαλμαζίδη       – βιολί II
Σβετλάνα Χμούροβα   – βιόλα
Γιούρι Μπεσσόνοβ       – βιολοντσέλο
                                    
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΛΕΝ ΚΑΡΑΠΕΤΙΑΝ
O Vilen Karapetyan γεννήθηκε στη πόλη Μπακού του Αζερμπαϊτζάν Σπούδασε στο Μουσικό Κολλέγιο και στο κρατικό ωδείο του Αζερμπαϊτζάν από όπου αποφοίτησε το 1988 αποσπώντας τιμητικό δίπλωμα Σόλο Ερμηνευτή. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς όπως ο Εθνικός διαγωνισμός του Αζερμπαϊτζάν, ο Πανκαυκασιακός και ο Πανσοβιετικός. Έχει εργαστεί στη Κρατική Ορχήστρα Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης του Αζερμπαϊτζάν (ως κορυφαίος) στην Ορχήστρα Δωματίου «Capriccio» της Φιλαρμονικής της Ουκρανίας (ως σολίστ) ,στη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αρμενίας (ως κορυφαίος) στην Εθνική Ορχήστρα Δωματίου της Αρμενίας (ως κορυφαίος).
Ως σολίστ έχει εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με Ορχήστρες όπως οι «Capriccio» , «Amadeus», Ορχήστρα Δωματίου της Αρμενίας , Ορχήστρα Δωματίου του Ερεβάν. Έχει περιοδεύσει με διάφορες Οορχήστρες στην Αυστρία , Γερμανία , Ισπανία , Μεγάλη Βρετανία , Γαλλία , Ελλάδα, Κύπρο ,ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία ,Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιράν κ.α.
Από το 2004 εργάζεται ως κορυφαίος μπασίστας της Ορχήστρας Πατρών. Από το 2006 διδάσκει στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών κοντραμπάσο.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου