Με τίτλο: «Δώστε τα χέρια» κυκλοφορεί σήμερα η νέα καθημερινή, πρωινή εφημερίδα «Ειδήσεις» του Real Group, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της έχει το μήνυμα, που φέρνει στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος λέει σε συνεργάτες του: «Υπάρχει χρόνος για συμφωνία έως τις 20 Φεβρουαρίου». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι το Βερολίνο επεξεργάζεται σενάριο για λύση χωρίς το ΔΝΤ.
Ακόμα στο πρωτοσέλιδο βλέπουμε και μια συνέντευξη του Νίκου Φίλη, ο οποίος λέει: «Εθνικός στόχος να κλείσει η αξιολόγηση». «Να ανοίξει ο δρόμος για σταθερή οικονομική πρόοδο και έξοδο από τα μνημόνια».

  




 Το κύριο άρθρο του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο «Το κίνημα της απλής λογικής» και ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι "Ειδήσεις" πρέπει να είναι αληθινές! Όχι κατασκευασμένες σε σκοτεινά γραφεία μεγάλων ομίλων, ούτε σε κομματικά εργαστήρια προπαγάνδας. Και αυτό γιατί ο μόνος δρόμος για να προχωρήσει μπροστά η πατρίδα μας, να εξέλθει από τη μακρόχρονη πολύπλευρη κρίση και να εισέλθει σε μια νέα δημιουργική περίοδο ανάπτυξης και ευημερίας, είναι να αποφασίζουν για το παρόν και το μέλλον της άριστα ενημερωμένοι και ορθολογικά σκεπτόμενοι πολίτες».
Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για την νέα εφημερίδα του και είπε ότι κάθε Σάββατο, οι «Ειδήσεις» θα κυκλοφορούν με τρία ένθετα: την οικονομική εφημερίδα «Αγορά», την αθλητική εφημερίδα «Φίλαθλος» και το «Weekend», έναν πλήρη οδηγό για το Σαββατοκύριακο. Και κάθε Κυριακή, θα κυκλοφορεί η «Realnews».
Ακόμα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «H αλήθεια στην ενημέρωση, το να δίνεις δηλαδή στον πολίτη, όλα τα στοιχεία για όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα είναι πάρα πολύ σημαντικό, διότι στην περίοδο της κρίσης, ο τόπος χρειάζεται πολίτες ενημερωμένους, συνειδητοποιημένους που να μπορούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας».