ΠΑΤΡΑ : KING GEORGE HALL: Εγκαινιάζεται ο χώρος εκδηλώσεων


Η Πάτρα αποκτά ένα νέο πολυχώρο εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών  στην καρδιά της, στην πλατεία Γεωργίου, από την οποία πήρε και το  όνομά του. Ο λόγος για το «King George Hall», που ανοίγει επίσημα τις πόρτες του, σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου με την εκδήλωση των εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ.
Ο νέος πολυχώρος εκδηλώσεων «King George Hall» βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου 1 και θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του ομίλου επιχειρήσεων Νίκου Μαντά ΑΕ («Βυζαντινό» Boutique Hotel, «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», «Free Way», «Discover Your Way»).

Υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου αρχιτέκτονα, ο χώρος έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να φιλοξενεί ποικιλία εκδηλώσεων, από συνεντεύξεις Τύπου, παρουσιάσεις βιβλίων, μικρές συνεστιάσεις μέχρι μεγάλα συνέδρια, δεξιώσεις και live μουσικές βραδιές.
Κάθε μία από τις δύο ανεξάρτητες αίθουσες διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις ήχου, φώτων και άλλων απαραίτητων υποδομών, ενώ η ενιαία αίθουσα σε όλη την έκταση του ιστορικού κτιρίου διαμορφώθηκε πλέον με τρόπο που να μπορεί να στεγάζει δραστηριότητες που απευθύνονται σε μεγαλύτερα κοινά.
Στο «King George Hall» θα λειτουργήσει και ανεξάρτητη κουζίνα, ενώ διαθέτει ήδη δικό του καλαίσθητο μπαρ και άλλες υπηρεσίες και παροχές που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι διοργανωτές εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου