ΑΘΗΝΑ : Πέθανε ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης


Ο ηθοποιός τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας καθώς έπασχε από καρκίνο των πνευμόνων. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή μπήκε εσπευσμένα στην εντατική, μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αναπνευστικό του.


Ο «βασιλιάς του γέλιου» πολέμησε με όλη τη δύναμη που είχε για να βγει νικητής σε αυτή την άνιση μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε.
Κοντινός του άνθρωπος, είχε δηλώσει τελευταία πως ο ηθοποιός «κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια, κάποιες άλλες πέφτει σε βύθιση, λόγω των ισχυρών φαρμάκων».
Στο πλευρό του, σε αυτή τη σκληρή μάχη που έδωσε βρισκόταν συνεχώς η σύζυγός του, Χριστίνα.

Υπηρέτησε μέχρι τέλους τον απαιτητικό χώρο της επιθεώρησης.
Το κοινό τον γνώρισε μέσα από τις βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80 ωστόσο πάντα αποτελούσε έκπληξη με τις θεατρικές του επιλογές.
Σύσσωμο το κοινό τον αποθέωνε κάθε βράδυ, σχεδόν ένα χρόνο πριν στο Πάνθεον, όταν υποδύθηκε την παραμάνα της Ιουλιέτας στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».
Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.
Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα  και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη (γεν. 1973).
Φωτογραφίες του ηθοποιού από το 1985:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου