ΠΑΤΡΑ : Cocktail Party





 Η Ένωση Γυναικών Πάτρας το μεγαλύτερο Φιλανθρωπικό Σωματείο στην Νοτιοδυτική Ελλάδα στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών του δραστηριοτήτων θα πραγματοποιήσει ένα Cocktail Party την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, στις 20:00 στο Roof Garden του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».
Κατά την διάρκεια του Cocktail Party θα παρουσιάσουμε ένα λαμπερό Fashion Show στο οποίο θα συμμετάσχουν επώνυμα μοντέλα με βραδινά φορέματα από την Σίσσυ Ροδοπούλου, χτενίσματα από την Κοραλία Συνοδινού και μακιγιάζ από την MAC. Ενώ την επίδειξη μόδας θα κλείσει μία υπέροχη τουαλέτα του Οίκου Celebrity Skin και τον Δημήτρη Στρέπκο.
Με φόντο τον Πατραϊκό Κόλπο αποχαιρετούμε τον χειμώνα και υποσχόμαστε νέες δράσεις για τον άνθρωπο. Πρόκειται για μία εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν μέλη και υποστηρικτές της Ένωσης Γυναικών Πάτρας.
Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν για την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων



















Κοντά μας η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha κα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Επίσης ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο Κώστας Φραγκολιάς με την σειρά του θα βρίσκεται μαζί μας με μεγάλη ευαισθησία και βοηθώντας να ακουστεί η φωνή μας με προβολή της Φιλανθρωπικής μας εκδήλωσης στον Τηλεοπτικό Σταθμό ALPHA.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Τζοάννα Γιαννοπούλου.
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 2610225580 - 6975924197

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου