INNER WHEEL : Διεθνής η παρουσία της Πάτρας Η Σισσυ Αυγερινού στο παγκόσμιο ΔΣ της Οργάνωσης




Ιδρυση νέου Ομίλου Inner Wheel Patra- Europea
Δυναμικό άνοιγμα στη κοινωνία και στην αντιμετώπιση των γυναικείων θεμάτων, με σύγχρονο πνεύμα και αντίληψη, σηματοδοτεί η ίδρυση του νέου Ομίλου Inner Wheel Patra- Europea, που όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, θα έχει ευρωπαϊκό εξωστρεφή προσανατολισμό. Ψυχή της προσπάθειας και φυσικά ιδρύτρια είναι η Σίσσυ Αυγερινού-Λιούτα,(φωτογραφια ) ιστορικό, αν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε έτσι, αλλά και έμπειρο στέλεχος της παγκόσμιας αυτής οργάνωσης, πρόσωπο με πλούσια δράση, προσφορά και περγαμηνές αλλά και αναγνώριση σε διεθνές πλέον επίπεδο. Η πανηγυρική ιδρυτική πράξη για το νέο Ομιλο ( Πρόεδρος η Ελένη Παυλή ) θα γίνει το Σάββατο 1η Ιουλίου στη διάρκεια μιας βραδιάς με σημαντικές παρουσίες, στο ξενοδοχείο Poseidon- Palace.( η δευτερη φωτογραφια ειναι απο την συνέντευξη που δόθηκε χθές )


Ο Ομιλος Inner Wheel Patra- Europea, είναι ο δεύτερος που θα υπάρχει πλέον στη Πάτρα και ο δέκατος όγδοος, σε όλη την Ελλάδα.
Όμως και για την ίδια την Σίσσυ Λιούτα, η εκδήλωση θα έχει πρόσθετη σημασία καθώς θα αποτελέσει δικαίωση και αναγνώριση της πολύχρονης προσφοράς της, με την παράδοση όπως προβλέπεται του Σήματος της διεθνούς οργάνωσης, με αφορμή την πρόσφατη εκλογή της στο 20μελές παγκόσμιο συμβούλιό της, κάτι βέβαια που συνιστά, όπως είναι αυτονόητο, ιδιαίτερη τιμή, όχι μόνο για την ίδια και την Πάτρα, αλλά και για την χώρα μας.
Η εκλογή της, ανάμεσα σε πάρα πολλές υποψήφιες, έγινε τον προηγούμενο χρόνο από τους εκπροσώπους των 4500 περίπου Ομίλων Inner Wheel, που υπάρχουν σε 106 χώρες του κόσμου.
Καθήκοντα τυπικά αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου, για ένα χρόνο.
Όμως ιδιαίτερο κύρος και βαρύτητα στην όλη διαδικασία, που συνιστά ξεχωριστό γεγονός και για την πόλη της Πάτρας, θα δώσει η παρουσία, προσκειμένου να παραδώσει το σήμα, της βελγίδας προέδρου του διεθνούς Inner Wheel, Σαρλότ Ντε Βός, η οποία θα συνοδεύεται από άλλες είκοσι αξιωματούχους της διεθνούς οργάνωσης, προερχόμενες από διάφορες χώρες.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, το Σήμα του διεθνούς Inner Wheel, θα παραδοθεί ταυτόχρονα και στην αυστριακή Γκάμπριελ Σκρούμφ, που επίσης εξελέγη στο νέο παγκόσμιο ΔΣ Inner Wheel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου